Berbuka Puasa Dengan Loaded Pocket Dari Pizza Hut

You guys dah plan ke nak berbuka kat mana hari ni? Jom ramai ramai terjah Pizza Hut and try their Loaded Pocket yang super yummeh

Boleh dikatakan setiap tahun I akan bawa family berbuka di Pizza Hut. Pizza Hut ni ada banyak cawangan dan of course sebab ambience restaurant yang tak terlalu sesak, sesuai bawak anak kecil dan juga harga yang super affordable.
Hari hari nasi pun jemu jugak kan. Sesekali kita cuba something cheesy for buka puasa memang syok.


 
So kali ni nak introduce Pizza Hut Loaded Pocket- penuh dengan rasa keju Adoi meleleh air liur. Comel je tengok piza ni ada poket gebu, for sure penuh dengan cheese dan mushroom. walawehh

photo courtesy : Zeno Malaysia


Bila sebut je Pizza Hut terus terbayang doh piza yang gebu dan lembut. Ditambah pula dengan bahan yang digunakan memang fresh seperti pineapple, bawang yang dikaremel, ayam berempah manis dan capsicum. Pizza panas panas terus ngap masuk mulut.

Menariknya lagi, Pizza Hut menawarkan kombo makan untuk dua orang dan empat orang. Setiap kombo mengandungi pizza Loaded Pocket regular, mushroom soup, pencuci mulut  dan pelbagai pilihan minuman seperti Shaken Ice Lemon Tea dan Wildberry Smash Tea. Harga memang sangat berpatutan bermula RM 39.90 untuk dua orang.


 
 
Selain tu ada juga  Chips & Dips, Ceaser Salad atau Crispy Fries yang you guys boleh pilih sebagai pembuka selera. Wah berbaloi habis ni.


antara side dishes yang boleh dipilih. Sedap sangat yang ni



Mesti dah ada yang meleleh air liur kan? Ha jom ramai ramai ajak family and friends berbuka puasa di Pizza Hut dan nikmati pizza gebu ni beramai-ramai. Benda sedap kena share ramai ramai okay, barulah kenikmatan tu terasa. Loaded Pocket Pizza boleh didapati di semua cawangan Pizza Hut seluruh negara bermula 11 May - 21 July  sahaja. Rugi uolls kalau tak dapat rasa.

Oh mesti ramai dah tengok video I di Instagram/ Facebook kan? sapa yang belum tu meh lah tengok seorang Cici buat '35 Bites Challenge' . Ngap!Ngap! Ngap! Eh tapi syok jugak kan sesekali buat macam ni. Untuk info lanjut ke boleh jengah sini http://pizzahut35bites.com.my/








Comments

  1. waduh.... sedap betul tuh...
    tp kn akak tak tahan mkn yg cheseloaded nih, sbb lps mkn tak lama tu nk membuang... akak tak tahan ngn campuran cheesenya

    ReplyDelete
  2. waaaa..! tgk gambar pun da nampak sedap. iols da la peminat cheese. =D

    ReplyDelete

Post a Comment