Mercedez-Benz STYLO Fashion Festival 2017 - Neutrogena Happy Skin

Siapa yang tak kenal Nuetrogena kan? Mempunyai rangkaian penjagaan kulit yang luas, kini Neutrogena muncul dengan koleksi fashion. Koleksi fashion Neutrogena happy Skin 24/7, terdiri daripada 30 design yang diperagakan di Mercedez-Benz STYLO Fashion Festival (MBSTYLOAFF) 2017
 
 
Hebat kan? I pun tak sangka rangkaian skincare yang diminati ramai ni boleh keluarkan something tentang fashion pulak. Koleksi Neutrogena Happy Skin 24/7 melambangkan perasaan gembira apabila memiliki kulit yang cantik.  Yes, agreed! kalau kita ada kulit yang cantik dan sihat mesti rasa gembira. Betul kan?
 
Sapa pernah dengar Kittie Yiyi dan Hazzer Wan Lee? I memang minat design and style si Kittie ni. selalu follow dia. so bila dapat peluang tengok fashion show ni memang agak teruja. Depan mata wehh
 
 
 
 
 
Dua designer terkenal ni berjaya mengekperesikan perasaan gembira dengan mengolah dan mengilhamkan beberapa rekaan yang berunsur keceriaan dan warna warna menarik. Memang kesemua penonton terpukau. Memang hebat!
 
 
 
Kittie Yiyi dan Hazzer Wan Lee ni mempunyai personaliti yang berbeza; Kittie dengan ilham ceria dan ranggi but still stylo manakala koleksi fashio Hazzer Wan Lee diilhamkan dari unsur percikan air serta lapisan yang beralun
 
 
 
 
See hebat dan kreatif kan?
 
I memang terpegun malam tu. Unik wehh semua design. Sangat kreatif dan berseni.  Hopefully in the future Neutrogena akan ada banyak lagi fashion show yang macam ni. So which one is your favourite?
 
 
 * photos courtesy to official photographer


Comments

Post a Comment