Tempat Shopping Barangan Ibu Dan Bayi | Motherhood.com.my

Mommies atau expecting mommies mesti excited nak cari barangan bayi atau keperluan ibu kan? Ni I nak introcude Tempat Shopping Barangan Ibu Dan Bayi | Motherhood.com.my
 
Pertama kali masuk terus jatuh hati. Haruslah Motherhood.com. my jadi tempat wajib I shopping and survey barangan anak anak kan. Memang lengkap semua barangan maternity, newborn, toddler and kids. Tak payah susah susah cari tempat lain dah
 
So kiranya kalau nak cari baby food ke, bathing accescories , feeding, diapers, strollers dan kids educational materials semua ada kat sini. Lengkaplah semua
 
Motherhood.com. my bukan saja ada barangan dan servis yang lengkap, tapi mereka juga menyediakan segala informasi tentang parenting tips, breastfeeding guides, brand review, free sample request dan testimoni oleh mommies sendiri. Memang sangat membantu lagi lagi untuk young and  first- time- mother
 
 
 
Laman Web Baby and Maternity Yang Terbesar Di Malaysia
 
 
Ha ni I nak bagitahu, Motherhood.com .my merupakan laman web membeli belah untuk baby dan maternity yang terbesar di Malaysia berdasarkan Google Analytic dan survey. Walawehh. memang tak puas , macam ketagih hari hari kena masuk website ni. Kenapa nak masuk hari hari? Ha haruslah nak check deals menarik. Banyak barangan dari pelbagai jenama terkenal yang menawarkan harga menarik. Rugi kalau terlepas peluang tau!

Kebanyakkan harga di Motherhood.com. my ni memang agak competetive compare to other website. Yang syoknya lagi, selain dari harga dan promosi menarik Motherhood.com .my ni juga provide interesting articles untuk mommies dan si kecil

Promosi Hebat Di Motherhood.com. my

This is must-grab chance for you guys! Sekarang ni Motherhood.com .my ada banyak tawaran hebat seperti Mother's Day Deal, Pigeon Online Sale,Best Seller Campaign dan Motherhood.com .my First Anniversary Grand Sale. Grand sale tuu. ada 10 superdeal everyday daripada 29th May hingga 3rd June 2017.

Cepat jangan lepaskan peluang. Rugi besar. Boleh jimat banyak ni.

Mother's Day Deal



Add caption
Motherhood.com. my First Anniversary Grand Sale


Okay so tunggu apa lagi mommies. Jom jengan Motherhood.com. my sekarang lepas tu shopping banyak banyak. Bukan mommies je tau, kaum bapak bapak, bakal bapak pun boleh. Kalau nak bagi hadiah kat kawan kawan , siblings , colleague pun senang. Order online je terus sampai kat office.

Selamat Bershopping!!!
 


Comments

  1. Thank you for sharing, dear. Really needed to see this.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Hoi menggoda betul ni! 😅😅😅

    ReplyDelete
  3. Register with EverydayFamily today and you will receive stage based pregnancy and baby newsletters, promotions and weekly coupons as well as access to free baby samples, baby coupons, baby magazines & more.

    New Members are Entered to Win Free Diapers for a Entire Year!

    ReplyDelete

Post a Comment