Family Day 2017

The Kuala Lumpur Journal Hotel

Kalau you guys cari hotel dengan lokasi strategic, let me introduce to The Kuala Lumpur Journal Hotel. Lokasi memang strategic, betul betul di tengah kota.
 
 
Infinity Pool
 
Nowadays dah macam trend kan kebanyakkan hotel dah ada infinity pool. The view is just priceless. Sambil berenang sambil enjoy view. fuhh best
 
Ni petang I think around 7pm kot. Priceless, man
 
 
Since I didnt come for staycation, so I cuma mampu posing tepi kolam. hahaha. cantiklah. Just imagine you can lay down while sipping your juice. Ahh bestnya. Boleh selfie banyak banyak. Ni kalau kids nampak ni habislah -___-
 
Oh btw ni salt water tau
 
 
Chilling After Work
 
Nak hang out dengan girlfriends ke nak lepak borak dengan kawan kawan lama nak ajak laki dating pun boleh. Sambil layan muzik sambil chit chat.
 
credit pic: borakkita.com
 
 
 
Lama tak dating semenjak ada anak berderet ni. hahaha.
 

 
 
 
 Room
 
Bilik dia just nice lah. Selesa. Bantal ada dua jenis tau. Microfibre and feather. The decoration pun cantik
 

Bathroom best. Shower bukan main luas unfortunately I tak sempat snap. Amenities semua lengkap and nampak ekslusif




satu lagi yang unik pasal hotel ni, art di dinding tu ialah dari local artist. Kebanyakkan menunjukkan kehidupan seharian masyarakat tempatan. Siap ada penerangan kat situ. Lagi best, ada poskad disedikan and hotel guest boleh amek as a souvenir. best kan. Orang yang minat collect item mesti suka.




Complimentary
 
So untuk in-house guest, you guys can print your boarding pass ke di sini. Complimentary okay. Best kan? Oh and if you re driving, you can enjoy complimentary parking too.
 

 

 
 
Best kan? So those yang berminat nak bercuti di sini bolehlah intai website hotel ni- KL Journal Hotel . Mana tau nak weekend gateaway ke , staycation ke party ke boleh je.
 
Oh by the way, I ada tulis entry pasal Iftar di Journal Hotel. Boleh refer link ya. Mana tau boleh gathering dengan family and friends.
 
Toodles, xoxo
 

Comments

  1. kalau org yg ddk kl payah la nk stay situ kecuali ada kursus atau kerja kt situ, almaklum dkt ngn umah hhehhehe.. tp kalau tgk mmg cantik.... bilik dia luas... interior dia pun cun...

    ReplyDelete
  2. Trying to find the Ultimate Dating Website? Create an account and find your perfect date.

    ReplyDelete
  3. Seronoknya pool dia! Sambil boleh tengok view kl 😊😊😊

    ReplyDelete
  4. besttnya bee...how much tu bee..hehe okok nanti terjah website.

    ReplyDelete

Post a Comment