Minyak Pengasih | Random

Happy Birthday Cici

Happy Birthday, Cici!

Ha boleh tak nak wish birthday untuk diri sendiri. Thanks for the wish. Appreciate sangat. And thanks to FB too, kalau tak takde orang ingat kan? ahahha

so what happen today?

dapat wishes from colleague. as Im sitting at the reception, so whenever people walk in, Clement will show sign 'Birthday Siti Today'



So people will senyum senyum and sing birthday song for me, ahhaha okay Clement, I will do the same on Oct. Tunggu yehh

I received one parcel today via Poslaju. I macam okay maybe product review lah kot. Sekali bukak je tadaaa. 



First time dapat product review macam ni. tau tau pulak hari ni birthday I. terus I email cakap thanks hahaha

Since I'm not fasting today, cake yang Clement bagi dah selamat jadi lunch. muahaha. Payah betul duduk reception, mesti orang pelik kenapa ada bau strawberry lah Milo lah. 




I dont plan for anything today. Bukak puasa pun kat rumah je. Ocin plan for staycation on weekend.

So Happy 26th Birthday dear self. Triple duty Mommy, still tak pandai masak (but better than before) , trust me until now I potong bawang tak cantik but who care? bukan nak makan pun bawang tu -__-. still belum kumpul harta dunia, dah start bayar PT this year (kahkah) still anak manja Mak Abah (forever will be) 

*cit. i terlupa nak publish post last Friday hahaha. so I publish hari ni je lah okay. Will update about my staycation later. 

Comments

  1. hai mommy.. happy belated birthday mommy cici.. semoga panjang umur dan murah rezeki selalu :)

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday Cici..

    ReplyDelete
  3. Heheheh... Happy belated birthday! Dah wish kat ig tapi nak wish sini gak. My latest entry ada mention u. Hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment