Minyak Pengasih | Random

Kolam Renang Mahkota Hotel Melaka

 
I pernah buat review pasal hotel ni dulu Mahkota Hotel Melaka . Memang I suka benau hotel ni sebab swimming pool selain harga affordable dan location. so kalau anak anak korang pencinta air ( who dont wehh) silalah ke Kolam Renang Mahkota Hotel Melaka
 
 


Kat kolam yang I masuk ni baju bebas. Baby pakai baju tidur pun berendam . Kalau nak lebih luas sila ke kolam sebelah sana tapi in proper swimming attire ye
 



 
Tak dalam sangat. so just nice untuk kids.
 



Pagi takde orang sangat so memang syok la kids berlari lari. dengan Mommy sekali join lari tau


Yes , favourite. I kalau balik Melaka memang akan survey Mahkota Hotel ni. Bebudak happy, Mommy pun happy. hiks


 


Comments

  1. boleh cuba ni, nampak menark kolam dia

    ReplyDelete
  2. Besar kolam. Patut anak-anak suka. Mak ayah pun boleh tumpang dua kaki. Hehe.

    ReplyDelete

Post a Comment