Family Day 2017

Majlis Berbuka Puasa Indigital Sdn Bhd dan Rakaman Program Muzik Muzik 32

Last week I berkesempatan join Majlis Berbuka Puasa Indigital Sdn Bhd dan Rakaman Program Muzik Muzik 32. Memang meriah uolls. Ramai artis yang hadir antaranya Tam Spider, Siti Sarah, Shuib, Ezlynn dan ramai lagi lah. Masa I sampai tu, dorang tengah buat rakaman Muzik Muzik ke 32. Ala rindunya nak tengok orang shooting ni. Maklumlah iolls dah tersasar jauh dari bidang I. hahaha
 
Memang meriah majlis ditambah pulak Ani Mayuni jadi pengacara bergandingan dengan Kelly Azman. Humble Kak Ani ni tak sombong langsung. Senyum ja.
 
 
A post shared by @royzakaria's works (@rz.works) on



A post shared by @royzakaria's works (@rz.works) on


Oh ya makanan kat Royal Hotel ni memang sedap gilos. ni first time I try makan kat sini. Ocin pun suka gila. Konsep hidangan Selera Pantai Timur , jadi kalau you all pencinta Nasi Kerabu Nasi Dagang memang wajib sangatlah serbu sini okay. Lagi special, semua resepi ni khas dari Chef Istana sendiri. adoiyai patutlah sedap. Masakan istana rupanya.
 
 
 
Antara dessert yang ada. Sedap tau . I makan almost semua cake kat sini. Macam nak amek lagi tapi perut I takde space pulak. Aduh kalau tahu sedap macam ni, memang I takkan amek main course. Awal awal I akan serbu dessert. sobs. Bila nak repeat lagi ni? :(
 
 
Makanan Ocin. dia memang tak tinggal dengan Kambing Bakar. Sedap kambing dia. Lembut dan kuah pun not bad sedap. Tah pekat tapi cukup rasa

 
Cantik dan kemas budak budak ni pakai baju Melayu. Setiap meja ada artis yang duduk sekali dengan adik adik ni.
 

Ocin dah kekenyangan. Tapi dia masih cuba mencari ruang nak sumbat macam macam hahaha.
 
 
 Penyampaian Sumbangan Kepada Anak-Anak Yatim


Pihak Indigital Sdn Bhd berbesar hati untuk menyampaikan sumbangan kepada anak-anak yatim. Semoga dimurahkan rezeki ye. Seronok adik adik ni.

I geram betul yang paling kecil tu. comel . memang betul betul mengingatkan I kan anak anak T_T



 

Comments

  1. Meriahh! Terliur tengok dessert tu. Sedapnya.

    ReplyDelete
  2. nsb akak kuat iman tgk segala makanan tuh tau huhuh...

    nmpak sopan je baju biru sama semua anak2 tu ye.... grm nengok kek2 comei yg ada tuh

    ReplyDelete
  3. wahhh.. best nye. sya tiap-tiap tahun join majlis berbuka office husband, dorang akan invite anak yatim. seronok tengok budak-budak. kadang orang kecam konon orang kita rai anak yatim setahun sekali je time puasa-raya, pada sya tak kisah la. masing-masing buat within capacity masing2. yang penting niat kita ikhlas. terpanjang pulak komen kt sini. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment