Family Day 2017

Shopping Baju Raya Di Shopee | Murah Dan Cantik

Dah start cari baju raya ke you alls. ha kejap je masa tup tup dah nak raya. Tak payah pening pening, jom Shopping Baju Raya Di Shopee| Murah Dan Cantik uolls
Shopee ni memang latest addiction I lah. Ada banyak seller yang jual pelbagai barangan seperti baju kurung, blouse, shawl dan anak tudung pun ada tau. See memang one stop centre. Click click terus sampai depan pintu.
Okay sekarang I nak share few item yang I rasa memang super gojes. Mesti you all cair punyalah.
Baju Kurung Songket
IG: @linani_boutiqe
Pucci 2- Face
 IG: @shawlcantikshop
 
 Lama dah tak pakai baju kurung. Surprisingly, muat just nice untuk I. baju tak jarang and kain tak panas.

 The instant shawl sweet and comel sangat. I dah lah memang suka warna warna macam ni. Kalau berkenan boleh visit Shopee cecepat ye



Blouse Muslimah
IG: @blousemuslimah


Blouse ni memang labuh, cantik and nampak sopan bagi yang bertudung. Nama pun blouse muslimah kan. Hari tu I bawa Lihin keluar ke playground pakai blouse ni. Selesa je. paling penting tak jarang so tak payah susah susah pakai inner



Luni_ Collection
IG: @luni_collection
Facebook: Luni Collection
 
 I love this printed shawl from Luni Collection. Kain lembut, corak simple yet cantik paling penting tak perlu digosok.



Zavira Contemporary
IG: @zavira.contemporary
https://shopee.com.my/zavira.contemporary


Hari tu I pakai instant shawl dari Zavira Contemporary ni ke office + event. Ramai pulak berkenan. attached sekali dengan inner tau. Memang senang and jimat masa. corak simple and nampak elegant.



Syaza Yasmin
(inner snowcap)
IG: @syazayasminrtw



Warna menarik buat mood berubah kan. Sesekali tukar angin try inner snowcap warna cantik dari Syaza Yasmin ni. selesa pakai sepanjang hari.



Miwah Beauty
Inner Tudung + Bawal
IG : @ohsem_maniac

I kalau nak ke masjid I suka pakai bawal. senang main sarung je. Tapi problemnya I ni tak suka iron tudung. Tapi bawal yang ni memang senang, kain cantik tak payah gosok. Cantik terletak.




 
Mardhiyah Hijab
Website: MardhiyahHijab
https://shopee.com.my/mardhiyahhijab


Rosebud Hijab
Inner
IG: @rosebudhijabs
 https://shopee.com.my/rosebudhijabs 


Comel tak tudung I? Of course I terpikat dengan reben comel bling bling gitchew. Nak buat pergi kenduri ke office ke atau apa apa event memang sesuai. Banyak lagi pattern lain, boleh ushar Mardhiyah Hijab okay. And inner from Rosebud Hijab. selesa and tak terlalu ketat



Bakawali Series Inner Tudung
IG:@zo_series
Facebook: Zo Series

 In love with this inner neck. Kain tak panas, just nice tutup leher.





Sister Gojes
IG: @sistergojes_empire
Facebook:
Sister Gojes Empire
https://shopee.com.my/sistergojes


Sesiapa yang mencari telekung untuk diri sendiri atau dijadikan buah tangan saudara mara time balik kampung nanti, boleh visit Sister Gojes. I suka sebab kain tak panas and tak nampak bentuk badan. Selesa je nak terawikh tau


Sister Gojes
IG: @sistergojes_empire
Facebook:https://www.facebook.com/Rajinawatirethuan/
https://shopee.com.my/sistergojes


I suka sangat fabrik spray ni. Wangi and sangat fresh. Kalau boleh tetiap hari nak spray tau tak. I suka spray kat baju/ tudung sambil gosok. Macam bau baru lepas laundry. Tahan lama pulak tu



Okay dearies, So apa lagi dah boleh start shopping sekarang. Ajaklah kawang-kawan office, girlfriends, boyfriend shopping sama -sama. Boleh beli untuk mak ke future mother in law ke. Kan nampak menantu pilihan gicthew. hiks. 


Comments

  1. Wahh syok ni macam macam ada, boleh shopping Raya!

    ReplyDelete
  2. Banyaknya barang awak beli!! Bestnya! Siqah pernah beli sekali je kat Shopee. Tu pun beli casing phone je. Hehe

    ReplyDelete
  3. wah....banyak juga pilihan yg ada ..boleh la shopping kt shopee lpas ni

    ReplyDelete

Post a Comment