Minyak Pengasih | Random

Typical Malaysian Property Promo | Skyworld Property

 You guys familiar tak dengan property roadshow? Biasanya mesti salesman/salesgirl dia hot lady/ handsome guy kan? haruslah kata nak attract orang datang tengok rumah. Penampilan penting uolls. Lepas tu ada macam macam cara dorang buat untuk convince orang beli rumah tu.

Okay ni I nak share satu video Typical Malaysian Property Promo | Skyworld Property . ahaha memang best. rugi oi tak tengok. ada banyak scene best and kelakar. I ada share kat Facebook hari tu. Tergelak-gelak kawan kawan I. hahahhaa
 
 
 





Di sini I nak ambil kesempatan untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua readers and followers I

Pssstt.. if you guys tengah cari rumah, boleh intai Sky Wold Development. Best oi rumah dorang. Masuk rumah contoh dia macam rasa tak nak keluar pulak. hahahaha
 
 
 


Comments