Typical Malaysian Property Promo | Skyworld Property

 You guys familiar tak dengan property roadshow? Biasanya mesti salesman/salesgirl dia hot lady/ handsome guy kan? haruslah kata nak attract orang datang tengok rumah. Penampilan penting uolls. Lepas tu ada macam macam cara dorang buat untuk convince orang beli rumah tu.

Okay ni I nak share satu video Typical Malaysian Property Promo | Skyworld Property . ahaha memang best. rugi oi tak tengok. ada banyak scene best and kelakar. I ada share kat Facebook hari tu. Tergelak-gelak kawan kawan I. hahahhaa
 
 
 





Di sini I nak ambil kesempatan untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua readers and followers I

Pssstt.. if you guys tengah cari rumah, boleh intai Sky Wold Development. Best oi rumah dorang. Masuk rumah contoh dia macam rasa tak nak keluar pulak. hahahaha
 
 
 


Comments

  1. Ever wanted to get free Facebook Followers?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Post a Comment