2017- Tahun Kesedihan | Random

Lipstick Week Di Lazada | Beli Lipstick Branded Dengan Harga Murah

Lazada tengah buat sales lipstick sekarang, memang berbaloi sangat tau  Lipstick Week Di Lazada | Beli Lipstick Branded Dengan Harga Murah
 
Girls yang kaki shopping kaki makeup memang kena terjah ni. Sapa tak suka barang branded dengan harga murah kan.
 
 
Mostly memang warna yang tengah 'in' zaman ni. segala mak nenek lipstick matte, nak merah gelap? merah terang? light pink? fuschia pink? Ha semua ada
 
Tengok lah tu semua brand best best tengah ada sale oi. Kalau I, favourite I dari kecik sampai ke besau ni haruslah Maybelline. harga dah memang affordable, bila ada discount tambah lagi affordable lah
 
 
Maybelline
 
 
 
L'oreal Paris
 
pink kiri bawah, pink kiri atas tu buat I geramm. dolly sangat. eh yang Rose Barbara tu pun cun. bawah dia pun flirty, Rose Liva and bawah dia pun. adoi
 
 
Okay I geram sangat dengan warna warna si L'oreal ni. Kang borong semua, seram pulak I sementara menunggu gaji. HAHAHAH. lagi seminggu weh
 
Btw, L'oreal tak bayar I tau HAHAHAH but I really amazed dengan range 24k Gold Lipstick. Color dia macam 'rich' and shade yang sangat vogue gitchew.
 
Tapi dari gambar lah, depan depan taktahu lah since I pun dah lama tak visit their counter or any drug store.
 
 
 
Yang ni pun tempting, duh. Tapi kalau beli ni I nak pakai pergi mana entah -__-
 
 
 
Cantik cantik kan semuanya. I dah selamat membeli belah. Tapi tangan gatal nak 'melawat kawasan' lagi. Kang ada je lah ter 'add to cart'.
 
I beli yang biasa je. Sebab color 'unik' sangat tu mana boleh pakai pergi office kan, kang teleng teleng kepala boss I tengok. KAHKAHKAH
 
Okay so kalau you all berminat, silalah pergi melawat Lazada sekarang dan borong bebanyak. sekian
 
Toodles, xoxo
 

Comments

  1. hampir tergoda gak la tgk kat lazada ni tapi sedor diri stok lipstik banyak lagi hehehhee

    ReplyDelete
  2. Menariklah! I punya bibir kena cari yang sesuai kalau tak nanti bibir akan kering.

    ReplyDelete
  3. Hate u cici. Geramnya! Mengundang betul lah.. hahahha. Tapi ye ah, offer yang best patut dikongsi kan. Heheh.

    ReplyDelete
  4. Haihhhhh geram pulak tgk entry ni...hah ah a

    ReplyDelete

Post a Comment