Random Thurday: 170817

Personalized Hadiah Untuk Hari Istimewa | Printcious

Sapa kat sini suka Personalized Hadiah Untuk Hari Istimewa ?
 

Biasanya untuk hari istimewa, I suka cari something yang special dan lain dari yang lain. yelah kata pun hari istimewa kan. So lemme introduce you to Printcious – One stop printing centre. Kenapa I cakap macam tu? Sebab kat sini, semua benda kita boleh cari. Macam macam ada dalam website dia and paling penting boleh personalized hadiah. Wah bestnya!
Apa Itu Personalized Gift?
Personalized gift ni adalah sesuatu yang kita design ikut citarasa kita sendiri. Contohnya, mug. Kita boleh design mug tu dengan warna atau gambar pilihan kita. Best kan?
Macam macam yang kita boleh personalized sebenarnya. Contohnya mug, cushion, mouse pad dan macam macam lagi lah.
personalized gift ni memang special sebab boleh Nampak effort seseorang untuk menjadikan hadiah tu special. Kira ada kasih sayang lah dalam hadiah tu. Kan lebih istimewa bunyiknya. Wah gitchew!
Printcious- One Stop Printing Centre
Hari tu I ada Nampak orang share pasal Printcious. Nama company so catchy so I pun intai intai lah . Best wehhh banyak sangat benda best. Design comel and up to date. Paling penting boleh customized barang barang
Kalau korang dok cari hadiah , tak kiralah hadiah birthday boyfriend ke hadiah nak pujuk wife merajuk ke or hadiah untuk kawan kawan, semua ada kat sini.  Memang kena pun dengan tagline diorang ni ; “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”
 
I suka website ni sebab tersangatlah user- friendly. Ada beberapa category seperti Cushion, Mugs, T-shirt, Phone Cases dan banyak lagi. Lepas tu kalau kita masih confuse jugak maybe boleh try pilih dari recipient; Gift For Her, Gift For Him, Gift For Husband, Gift For Wife dan banyak lagilah.
Create To Impress
 
Kalau you guys suka customized macam I, memang inilah tempatnya. Don’t worry as I mentioned earlier the website memang super user friendly. Dia siap boleh guide step by step so kita takkan pening sorang sorang kat situ
 
 

 
Kalau you all minat someone ke, boleh lah buat personalized mug yang cantik and hadiahkan kat dorang. Tulislah quote yang comel sikit. mesti diorang suka. Tapi kalau 
dah kahwin, jangan mengada pulak tau bagi kat crush. better you personalized satu mug gambar kahwin ke gambar muka you ke and hadiahkan untuk husband. Ha biar hari hari dia dapat hadap muka wife dia yang cantic kat office  sambal buat kerja.
You all jangan risau, step sangat simple and pantas.
 
Step 1
 
Okay mula mula pilih je barang apa yang kita nak. Let say I pilih Basic Magic Mug.Special tau sebab bila kita pour hot water, nanti dia tukar warna. Best kan? Okay pilih je nak warna apa lepas tu pilih customize tu
 
Step 2
So next boleh pilih background color dan insert picture. Tu contoh je lah I sumbat gambar birthday cake Ocin. Kalau betul betul nanti I nak letak muka I lah. Mesti Ocin bahagia bila minum kat office sebab nampak macam I tengah memerhatikan dia je. hahaha
 
Oh boleh jugak tambah text ye. nak tulis Love You ke, quote motivasi ke semua boleh
 

 
Step 3
Yeayy. see yang ni best. before confirm, kita boleh tengok dulu. Ada pandangan depan, kiri, kanan dan belakang. Dah puas hati boleh proceed dengan pembelian.
 
Okay senang sangat kan? Ha mesti korang dah ada idea nak personalized hadiah untuk orang orang tersayang. Alaa kalau nak personalized untuk diri sendiri pun boleh, kata sayang diri sendiri kan. Hahaha
 
Cepat cepat, register di Printcious and start survey barang barang best kat website dorang ni.
 Happy Shopping!

Toodles, xoxo


Comments