Tudung Untuk Outdoor Activity Yang Super Comfy | Elysium

Korang yang bertudung and sukakan outdoor activity, mesti payah nak cari tudung yang selesa kan? Meh I nak tunjuk Tudung Untuk Outdoor Activity Yang Super Comfy | Elysium
 
Nak buat outdoor activity macam jogging, hiking atau apa apa sports kenalah pakai yang selesa. Takkan nak belit shawl kot. Pada I bila dah selesa tu baru datang cantik. wah gitchew. Tudung ni material memang best, sangat ringan dan sesuai sangat untuk mereka yang aktif
 
Hari tu masa pergi staycation di Regalia, I trylah pakai tudung ni for swimming. Selama ni kan I pakai tudung hitam tu. agak tak selesa untuk swim. Yang ni tudung untuk outdoor activity.Tapi  I dengar material dia tak serap air jadi tak sesuai. Okay takpe kita try

 
 
 
 
 
Memang selesa! Elysium menggunakan fabrik cepat kering jadi walaupun dia tak serap air, tapi takdelah rasa 'berat'. sangat ringan dan memang sesuai untuk aktiviti sukan.
 

I tak payah pakai inner pun. awning melekap di kepala dan sangat selesa. Stretchable jadi tak payah risau pasal size ni lah.  Dont worry lah you all takkan rasa tercekik atau sakit telinga. memang muat  just nice.

lets workout!


Paling penting, takde masalah tudung 'merebeh' or terlondeh masa tengah beraktiviti.

 
Pada I yang kurang buat outdoor activity ni, I memang gunakan Elysium sebagai tudung swimming I. Cepat kering uolls. Malam tu I swim, balik bilik lupa jemur. I dump je di timbunan baju. Esok pagi pagi dah kering. Magic betul
 
Teorinya samalah kalau kita guna untuk outdoor activity. Bila dah hiking berpeluh semua mesti tak selesa kan. tapi dengan tudung cepat kering ni, senang je. Dah takde rasa tak selesa dah.
 
So bagi pencinta outdoor activity, this is must-have equipment. Sangat selesa, fabrik tak panas dan ringan rasa macam second skin je. Stretchable dan fit just nice, material dia Spandex best woo, memang fit and  takkan bergerak sana sini waktu tengah workout tak kisahlah banyak mana movement korang buat, korang akan stay cun gitchew. Selain tu, macam I cakaplah, dia cepat kering. so kalau dah berpeluh peluh tu, cepat je lah keringnya.
 
Harga sangat affordable. Mesti dah ada yang berkenan kan? Ha cepat intai website dan IG dorang ni. Boleh beli 2,3 helai untuk diri sendiri, girlfriend ke wife ke. mesti dorang suka. something new yet convinient untuk wanita modern yang suka kan outdoor activity.
 
Discount Code
 
Ha exclusive untuk pembaca blog yang tersayang,  you guys entitled for RM 10 off bila korang beli tudung ni.
 
Code: CICIOFF10
 
cepat korang terjah IG & Website dia untuk info lanjut
 
IG: @pttoutdoor

Comments

  1. Thanks for sharing this, cici! Tapi i perasan sekarang dah makin banyak brands cater untuk muslimah. Nike pun dah mula kan rasanya.

    ReplyDelete
  2. skrg dh ada mcm2 jenis tudung outdoor kan, makin bagus n makin banyak yg memenuhi permintaan

    ReplyDelete
  3. Terbaik lah Cici! I kan asyik problem bila nak keluar pegi zumba kan. Nak ajer kalau boleh cari yang sarung tapi tak panas yg memerangkap peluh. Shawl leceh pula nak kena membelit. Pergi zumba ajer pun bukan kenduri kawen. HAHAH! Nanti I usha website tuh. Thanks again for sharing :)

    ReplyDelete
  4. Cantik tudung tu.
    Saya baca je tapi tak beli satu tudung pun. Bila dah kawin mungkin saya terpaksa beli tudung.

    Tudung saji pun kena beli jugak.

    ReplyDelete
  5. Selalu tudung cepat basah n lambat kering bila bersenam n berpeluh. This tudung should fit just nice.

    ReplyDelete
  6. +$3,624 PROFIT last week!

    Get 5 Star verified winning bets on NFL, NBA, MLB and NHL + Anti-Vegas Smart Money Signals!!!

    ReplyDelete
  7. If you need your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you have to watch this video
    right away...

    (VIDEO) Why your ex will NEVER get back...

    ReplyDelete

Post a Comment