Berz Dinnerware | Mangkuk Comel Untuk Baby

Korang pernah dengar tak pasla Berz Dinnerware | Mangkuk Comel Untuk Baby ? Ha nampak je kecik tapi sebenarnya mangkuk comel ni ada 5 pcs; plate, bowl, cup, spoon and fork khas untuk kids. Lengkap semuanya.
 

I paling suka tang mata. Good idea. sudu tu boleh jadi mata yang comel. hahaha.
 
Mommies semua jangan risau. It is non-toxic dan BPA free. haa maklumlah mak mak mesti nak yang terbaik untuk anak kita. 



I suka idea Berz untuk buat mangkuk dengan kreatif dan warna yang striking macam ni. Maklumlah kids/baby memang tertarik dengan warna warna macam ni. Sambil makan , sambil leka terkebil kebil tengok.
 
Time I bawa balik and tunjuk Ash, dia excited nak main 'mata' tu. The funniest thing, Maira pun sibuk cakap nak tengok. bila dah dapat, dia terus bawa lari -,-' hamboi


Set ni juga sesuai dijadikan hadiah. Ha kan ramai tertanya tanya nak bagi apa kat budak umur setahun. Pakaian kang tak semuanya sama size. Mainan kang membebel pulak parents dia sebab dah banyak kat rumah. ha bagi je benda ni. Memang sangat berguna dan paling penting jarang dijumpai. hahahah. 

 
I beli dari Lazada. Boleh search Berz Dinnerware nanti keluar lah banyak pilihan. Boleh pilih warna jugak.
 
Dorang ni ada page di Facebook. Bagus admin dia, kita tanya apa apa dia akan jawab, takkan biarkan kita terkapai-kapai ditelan arus waktu. gitchew.
 
Facebook: Berz Baby
 
 
 
Masalahnya sekarang. benda ni comel sangat sampai I rasa I patut ada satu kat office . Space saving pulak tu, takdelah payah nak angkut segala pinggan mangkuk sudu mug bagai. Should I? hahahaa
 
 
Toodles,, xoxo
 


Comments

  1. Comel la..taufiq sure suka ni sbb dia baru nak start makan..

    ReplyDelete
  2. aduhla mmg comei, bkn ash je terpikat makcik yg tua ni pun rasa comei sgt bekas ni klu utk boh bekal hhehehe...

    ReplyDelete
  3. COmelnya part mata <3 Boleh dijadikan hadiah kepada kawan2 yang ada baby <3

    ReplyDelete
  4. Comel! :) First time tengok yang macam ni.

    ReplyDelete
  5. haha comel gler! rupa2nya mata tu sudu & garfu. comel sangat!

    ReplyDelete
  6. Are you looking for free YouTube Views?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY & TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Post a Comment