Muzium Coklat Kota Damansara

Garsa Kitchen | Fresh Homemade Sandwich

Korang pernah dengar Garsa Kitchen? Dorang ni memang famous dengan sandwich delivery tau. Colleague I selalu jugak order tapi I ni ha first time nak try
 
 
Kalau berdekatan, nak self collect pun boleh. Dah alang-alang Ampang ke Wangsa Maju ni 3km je, so meh ler kita collect di Seksyen 10, Wangsa Maju
 
 
Tak lama pun tunggu. Tak sampai 30min tu pun sebab dorang tengah goreng ayam. I memang tak kisah sebab memang nak yang fresh gitchew. Taknaklah yang dah simpan lama lama. Kat branch Wangsa Maju ni, siap ada tempat duduk disediakan. Sambil tunggu, bolehlah lepak lepak jap.
 
pic courtesy: Garsa Kitchen Facebook
 
 
 
Salted Egg Chicken Sandwich
 
Menu baru dari Garsa Kitchen ni menggabungkan salted egg and chicken. Ha memang fav lah tu, I memang hari hari makan ayam. and telur masin memang favourite I semenjak zaman preggy Maira. Eh tapi boleh masuk ke gabungan dua benda ni?
 
Bolehh uolss. sedap gitchew.
 
yummeh
 
 
 
Korang memang wajib cuba semua jenis sandwich di Garsa Kitchen ni. Nak buat makan lunch ramai ramai kat office ke, ada sleepover dengan girlfriends ke birthday party si comel ke semua sesuai. Alaa kalau nak makan sendiri pun boleh uolls. Buat macam I, datang je terus walk in lepas tu order kat tingkap dia tu ha
 
Super fresh! Takkan mengecewakan.
 
 
Suka lah jenis yang boleh customized macam ni. Boleh pilih sendiri nak roti jenis wholemeal atau yang biasa. I mean bukan semua orang suka wholemeal bread kan. Terpulang pada tekak masing masing.
 
Kita juga boleh memilih kuantiti samaada 12pcs atau 24 pcs. Kalau untuk family I , kena pilih 24pcs lah uolls. Dah jadi favorite anak-anak I. semalam malam Lihin mintak lagi. Aiyaa mana mau cari.
 
 
pic courtesy: Garsa Kitchen Facebook
 
Ha dah boleh plan dah nak order . Mana lah tahu sempena minggu gaji ni nak belanja kawan kawan office ke kan. hiks. Ni ha IG dia boleh search terus atau website  Garsa Kitchen
 
 
 
Garsa Kitchen
 
No 27 Jalan 2/27E
Wangsa Maju Seksyen 10
Wangsa Maju
Kuala Lumpur
 
Facebook: Garsa Kitchen
 
Tel: 013 2424 808 (whatsapp to order)

Email: garsa.kitchen@gmail.com
 
 
 
 

 


 
Toodles, xoxo
 


Comments

  1. Ohhh, so nilah food brand yang selalu saya nampak gambar-gambar artis tengah makan di dalam FB. Looks a nice place to try and the sandwiches look delicious. Must go!

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Ever wanted to get free Google+ Circles?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY AND TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Post a Comment