Hotels.com | Memudahkan Percutian Anda

Travel memang seronok. Bab paling buat I teruja ialah planning for the trips and of course finding the best hotel. Bab tu memang kerja I lah. So let me introduce you to Hotels.com | Memudahkan Percutian Anda
 
 
 
Nak bercuti ni kenalah seronok-seronok ye tak? Tapi kalau dah blur blur dok fikir "betul ke harga ni paling murah?" atau pun terlalu banyak review sampai kita sendiri taktahu nak percaya yang mana, ha tu dah hilang separuh keseronokan nak bercuti kan. Adoi payah
 
ha ni dia kalau nak senang, korang download je apps Hotels.com, ha lepas tu cari je destinasi pilihan. Berlambak hotel yang best best tau tak. Lagi best siap ada 'Your Secret Price', kira harga yang jauh lebih murah dari platform lain tau
 
 
 
Istimewa lagi apps ni, diorang bagi free cancelation. Maklumlah, hati manusia selalu berubah kan. Ye lah manalah tahu dah booking hotel tiba tiba cuti tak approve ke apa ke, they wont charge you until certain date
 
 
 
free cancellation 1 day before tu wehhh

 
 
 
Review
 
Korang boleh baca review tentang hotel yang korang pilih. Ha buruk ke baik ke semua ada. Boleh lah korang nilai sendiri kan.
 
 
Payment Option
 
Ha korang boleh pilih nak bayar sekarang ataupun bayar di hotel. Kalau macam I, I memang prefer bayar di hotel je.
 
 
Kalau korang pilih untuk bayar sekarang, jangan risau. Korang tetap akan dapat free cancellation (right up to the hotel's cancellation window). tak kisah mana mana option pun, korang berpeluang untuk collect points. Ha nak buat apa dengan points tu? Tunggu sat I cerita
 
Collect and Get Rewarded
 
Uishh I suka reward reward ni. Collect 10 nights and get 1 night FOR FREE. yes serious for free. bestnyaa!
 
 
 
Memang sesuai sangat untuk sesiapa yang suka travel and staycation. Ala setakat 10 hotel . Kalau checkin sebulan sekali, dapatlah me-rewardkan diri sendiri kan. Free tu oi sapa nak bagi kan?
 
Best kan apps ni? Jom ajak ramai ramai download and  register Hotels.com sekarang and start survey hotel best. School holiday dah nak dekat ni. Jom lah bawak satu family jalan jalan. Dekat dekat pun takpe, janji luangkan masa bersama.
 
 
Sekarang Hotels.com ada kempen Half The Fun Of Travel. Sempena dengan kempen yang baru dilancarkan ni, lets grab their offer; 8% off  bookings till 15 September 2017. Travel period from 15th August 2017- 31st March 2018.
 
Promo Code: 8OFFHTFOTMY

Comments

  1. payment option dan free cancellation. Menarik bab dua ni. Siqah tak pernah pulak dengar website ni. Biasa guna booking.com je. Boleh terjah pasni :D

    ReplyDelete
  2. Woaahhh..banyak gak tuh offer 8% . I nak pergi somewhere cuti sekolah akhir tahun nanti. Belum tau lagi nak pegi mana. HUhuhu...Yang pasti, dalam semenanjung ajerla .

    ReplyDelete
  3. Wahhh banyak offer! Lepas ni boleh lah book hotel guna hotels.com pulak! Ada jugak ni tengah plan nak jalan dekat dekat sini.

    ReplyDelete
  4. Syoknya cici...lama betul tak dok hotel sejak bz ngan urusan kerja ni...haishhh mcm kena pi bercuti plak rasa...TQ2 kasi idea

    ReplyDelete

Post a Comment