Menangi Percutian Ke Holland | Friso Gold

Dua keluarga berpeluang Menangi Percutian Ke Holland | Friso Gold . Bestnya! Sapa nak wajib baca ni sampai habis
 
 
 
Holland , negara cantik yang terkenal dengan windmill dan juga bunga tulip. Selain itu, Holland juga merupakan tapak kepada Royal FrieslandCampina- tempat menghasilkan susu tepung rumusan untuk kanak-kanak Friso Gold.
 
Untung sapa yang menang ni, selain bercuti mereka juga dapat peluang untuk melawat ladang Royal FrieslandCampina dan melihat sendiri macam mana dorang produce Friso Gold ni. Secara tak langsung, kita boleh faham macam mana dorang mengambil kebaikan alam semulajadi dan sains untuk menghasilkan susu tepung bermutu tinggi
 
 
 
Friso ni menggunakan baka Frisian tulen sebagai sumber tenusu mereka. Bukan tu je , mereka ni pun ada ramai pekerja dan peladang dalam memastikan penghasilan susu yang bermutu dari alam yang dijaga rapi. Ha, jangan main-main, dorang ni ada 140 tahun pengalaman dalam bidang tenusu ni.Dah tentu la dorang nak something yang terbaik untuk pastikan semua kanak-kanak dalam dunia ni dapat khasiat yang sepatutnya .
 
 
 
Friso Gold ® menggunakan teknologi inovatif yang dikenali sebagai LocNutri TM – proses yang menggunakan haba sederhana untuk memastikan nutrien dalam susu tidak terlalu panas waktu pemprosesan. Susu segar diproses secara perlahan menggunakan haba sederhana untuk memelihara nutrien hampir kepada struktur yang asal, agar ia mudah
dihadamkan oleh kanak-kanak. Teknologi ini memastikan kebaikan nutrisi semula jadi susu dipelihara apabila diproses untuk menghasilkan susu tepung rumusan. Bagi tujuan keselamatan dan kualiti, produk diperiksa semula sebelum dibungkuskan bagi tujuan penghantaran Oleh itu, nutrisi asal setiap titisan susu Friso Gold ® dipelihara, seperti
yang diatur dalam alam semula jadi.
 
 Kini anda berpeluang untuk memenangi sebuah percutian keluarga ke Holland dan melawat ladang tenusu Royal FrieslandCampina apabila anda
membeli susu tepung rumusan Friso Gold ® !
 
 
Untuk maklumat lanjut tentang peraduan ini, layari www.frisogold.com.my.

Comments

Post a Comment