Review 906 Hotel Melaka

Thomas & Friends Adventure | Sunway Putra Mall

Cuti sekolah dah hampir kan. Kalau tak berkesempatan bawa anak jalan jauh jauh, jom join Thomas & Friends Adventure | Sunway Putra Mall
 
Banyak aktiviti best kat sini. Yang penting free entrance. haa biar anak anak main puas puas  sesambil mingle dengan kawan baru.
 


Staff in charge memang ramai dan mereka ni sangat helpful. Siap boleh ajar macam mana nak main lagi tau. 

kids sangat focus dengan Thomas.
 
Bagi yang nak menambah koleksi, boleh juga shopping di tepi sana. Banyak sangat sampai I pun rambang mata.
 

parents pun happy je melayan




Seronoknya if only adult can play. hahaha
 
Mula mula Lihin attached kat meja Thomas & Friends tu je lepas tu dia bukan main excited main ni . turun naik turun naik
 
Kalau nak ride Thomas & Friends (I wantttt) korang kena climb up and slide into the seaa. wehuu. Beware of the shark okay. Lepas tu jump up and reach for the stars. eh bestnya. Please buat untuk adult pleaseee




Mula mula I takut nak bagi Lihin naik. Yes, over proctective Mommy-I am. Tapi I tak berapa risau sangat. staff sentiasa ada kat situ bantu kids untuk naik. Dorang juga jaga supaya kids tak berebut-rebut naik . Bahaya tau adik adikk.


 
Seronok kan? Jom bawa kids ke Sunway Putra Mall sepanjang cuti sekolah ni. Mesti dorang happy dapat main dengan Thomas & Friends, jumpa kawan baru dan dapat pengalaman baru. sampai 3 September 2017 je tau
 
Transportation
 
Transpotation? Ha jangan risau senang je nak pergi ke sini. Accessible by train. Tapi bagi yang lebih selesa naik grab, ha you can enjoy RM 5 off a ride to/from Sunway Putra Mall by entering 'PUTRASALE17' promo code. Pls refer to http://grb.to/putrasale17 for terms and conditions.
 
For more information about the event or Thomas & Friends School Holiday activities, please visit the official Thomas&Friends Facebook Page :  https://facebook.com/sea.thomasandfriends
 
or please refer to
 
Facebook:  Sunway Putra Mall
 
Lihin Maira dah tak sabar nak balik sebab nak main Thomas. hamboi bukan main. Nanti I update proses pemasangan pulak ye
 
 


Comments

  1. Ya Allah seronoknyaaaaa. Ena dulu (masa ena dah besar. Hiks) layan juga cerita thomas and friends ni. Siap hafal lagi lagunya.

    ReplyDelete
  2. best la budak-budak ...mau main x hengat tu

    ReplyDelete
  3. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    ReplyDelete

Post a Comment