3D Art Museum | Langkawi Day 2

Turun je dari Sky Cab and Sky Bridge kami terus ke 3D Art Museum. Benda ni dah ada dalam basic package so haruslah terjah kan.
 
Masuk dalam ni kena bukak kasut. Dia akan bagi 1 plastic, masukkan semua kasut and dia akan bagi number disitu
 
 
 
First kami amek kan tiram ni. Ha bagi yang taktahu, dorang ada sediakan spot di mana sepatutnya kita berdiri. so angle tu akan jadi macam 3D la. sebab kalau angle salah, nanti gambo tak cantik.
 
Macam ni, angle kelam kabut. jadilah. kahkah sian Ash kena buli
 


Lihin boleh dah acah acah. Maira tak boleh. dia takut. -__- takpun dia hanya akan merosakkan gambau. ada ke patut dia berdiri atas 'air' tu. woi.



I rasa dalam phone I penuh gambau dia je . hahaha sapa yang excited sebenarnya ni? hiks.

Takpelah kenangan kan. :') mana tau tak jumpa lagi. I mean tak jumpa badak tu lagi. :')


 





Kalau korang datang sorang, jangan risau. bawa je tripod or monopod. Kalau nak minta orang amekkan pun boleh, tapi memasing memang busy posing so macam tak syok je menganggu.

Kalau datang dengan geng sekepala, memang syok posing. terlentang meniarap semua boleh. cuma kena consider lah. kalau lepas korang , korang , lepas tu korang lagi memang berasap lah orang belakang. hahaha




I nak fefeeling bersayap. supaya I boleh terbang menuju ke hati mu gitchew.



Pernah jumpa orang nampak dinasor takde perasaan? hahahahaa



gambar ni paling panjang orang beratur. apesal entah

 
Okay sampai sini je. Lepas nak makan, lepas tu ke pantai pulak. wehuuu
 
 
Toodles, xoxo

Comments

  1. Syok masuk sini cuma kalau time tu ramai orang fuhhh lama okay nak tunggu turn baru boleh posing segala dekat situ. Hahah!

    ReplyDelete
  2. njoy giler bjam2 kt dlm ni je klu bgmbr...

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat bergambar dekat bersayap tu. ritu amik gambar tak cantik. haha. n byk tempat tak sempat pergi. orang pulak ramai sangat. lama tunggu turn.

    ReplyDelete

Post a Comment