Review 906 Hotel Melaka

Meizu Pro 7 dan Pro 7 Plus | Telefon Pintar Dengan Dual Skrin

Korang pernah terfikir tak pasal handphone yang ada dual-screen? Yes, Meizu telah melancarkan Meizu Pro 7 dan Pro 7 Plus yang dilengkapi dengan skrin mini pada bahagian belakang.
 
Masa I mula mula dengar I macam err seriously? how it works?

Meizu Pro 7


 
 
I suka dengan design yang sangat kemas dan kompak, size pun just nice tak terlalu besar iaitu skrin 5.5" AMOLED HD penuh .Bagi penggila camera, ha Meizu Pro 7 menawarkan kamera utama berkembar 12 + 12 Megapixel Sony IMX386 f2.0 dan kamera hadapan 16- Megapixel. wehh seriously tempting sangat. Blogger memang suka lah ni , tak payah usung camera kesana sini. shoot pakai Meizu je.

Skrin: 5.5" AMOLED HD penuh
Kamera: 12+ 12 Megapixel Sony IMX386 f2.0

Pemproses: Mediatek Helio P25
Ram: 4GB
Storage: 64GB
Harga: RM 1899
 
 Meizu Pro 7 Plus


 
Meizu Pro 7 Plus menawarkan spec yang hampir sama. Cuma skrin dia besar sikit lah 5.7" AMOLED QHD dan cuma ada warna hitam saja ye. uishh Hitam itu menawan. Mesti nampak elegan sangat

 

Skrin: 5.7" AMOLED  QHD
Kamera: 12+12 Megapixel Sony IMX386 f2.0
Pemproses: pemproses terbaik Mediatek, Helio X30 10- teras
Ram: 6GB
Storage: 128GB
Harga: RM 2799

Kedua-keduanya mempunyai skrin AMOLED kedua di belakang berukuran 1.9 inci dengan resolusi 240 x536 .
 


Cantik kan? Meizu Pro 7 dan Pro 7 Plus dah dilancarkan di Malaysia dan mula dijual 21 September 2017.Memang sangat praktikal untuk orang orang yang macam kita ni. Specs cun, harga pun boleh tahan. Kalau nak maklumat lanjut boleh refer di Meizu .

Kalau korang nak tahu, Meizu ni dah mula dijual online seperti di Lazada dan 11th Street tapi kalau nak offline purchase boleh terjah di sini ya -> https://goo.gl/3eTbjs . Maklumlah ada sesetengah orang lebih suka pegang pegang and test dulu sebelum beli ye tak? D

Ha lepas ni boleh lah swafoto pakai kamera belakang tu je. syok kan?something new and innovative.
 
 
 Meizu Official Site

* Meizu Malaysia facebook page:  https://goo.gl/K2HjFj
* Meizu website: https://goo.gl/f3fsaE
* Meizu Instagram:  https://goo.gl/X3dBMR
 
 
 
 
 

Comments

  1. Perghhh Meizu pulak... Harga leh tahan..

    ReplyDelete
  2. Did you know you can shorten your long urls with AdFly and receive cash from every click on your short links.

    ReplyDelete
  3. Ever wanted to get free Facebook Likes?
    Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT & TOTALLY FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete

Post a Comment