Minyak Pengasih | Random

Okay first thing I TIDAK MENJUAL okay. I cuma nak share my thoughts je
 
Minyak Pengasih/ Buloh Perindu ni bukan something new dalam masyarakat kita lah. Selalu je dengar. Tapi I agak terkejut sebab benda ni boleh dapat online. Yes! Google je wehh nanti keluar lah segala macam Ostat yang keluarkan.
 
Bila sebut Minyak Pengasih or Minyak Buloh Perindu, I selalu terbayang kena pergi hujung kampung, jumpa bomoh lah apa lah. lol zaman bila entah, sekarang di hujung jari je.
 

 
 
Bila kita tengah runsing risau kita terbuat sesuatu yang kurang waras dan bertindak di luar kawalan. Kat sinilah tugas Syaitan menggoda. Kalau ikutkan jalan pintas, adoiyaii.
 
Bila dia tulis pasal tawakal dan sebagainya , memang boleh buat orang percaya lah. err boleh percaya ke tak sebenarnya?
 
Tapi tu lah, I nak share dari satu blog ni. ari2012
 
 
 
 
Ha jadi kalau mana ada sesapa yang terfikir pasal Minyak Pengasih, mungkin boleh amek aura positif dari ayat dalam blog ni, perhaps. kan?
 
and one more, kan ada cerita seram dulu 'Khurafat' or something yang dia calitkan minyak kat perempuan tu, end up perempuan tu tergila gilakan dia. sekali sampai hantu tu pun ikut dia. urghh seramnyaa.
 
Eh btw , I tak kondem biz orang tau. tidak juga promote. -__-  dan I tidak mengamalkan apa apa minyak tauuu.
 
 


Comments

  1. Astaghfirullahal'azim. Dunia akhir zaman ni tak kira halal haram. Mintak kita dijauhkan dari benda tak elok macam ni kan.

    ReplyDelete
  2. hah! Mummy baru terbaca post kat Courasell ada org jual Minyak Pengasih.. Manusia la ni akan buat apa saja untuk menjana pendapatan. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Tapi mummy tak pasti lak tu yg ori atau tak.. Moga takde yang terpedaya untuk mencari jalan pintas untuk mendapatkan apa yang dia nak .. Simpang malaikat 44..

    ReplyDelete
  4. zmn skrg ni mcm2 betul, minyak pengasih pn ada jual online....

    ReplyDelete
  5. minyak dah naik harga. minyak pengasih pun mungkin tak lama lagi naik harga.
    tapi saya tak guna minyak macam tu.
    minyak masak pun tak beli, tak ada orang nak masakkan.
    maksud saya i hv no wife. tu je.

    ReplyDelete

Post a Comment