Nasi Dagang Pak Malau | Langkawi Day 2

aiming for sunrise today tapi something came up last night yang membuatkan I tak tidur semalaman. Dah Subuh baru lelap. so yeah.
 
I memang dah aim nak datang sini semua semua bagi good review pasal food and view dia. okay so lets gooo
 
Tapi actually hampa sikit sawah tak secantik mana. But still okay lah. Ni kali kedua I makan Nasi Dagang so I tak tahu nak comment pasal rasa. According to my mom; SEDAP!
 
 

Ash muka terpaksa hahaha

the sky. mendamaikan hati yang gundah gulana gitew.

Puas hati because of the food and view. Kalau semua menghijau lagi cantik. Bahang sikit, so kalau pakai baju selesa lagi bagus kot. I je gigih pakai blouse bagai, basah ketiak. hahaha.
 
Konsepnya kita pergi order di kaunter, bawak sendiri makanan ke tempat kita. air dia hantar later. Dah habis makan baru Pak Malau ( yang berkopiah+baju biru) datang and kira semua. Dia sangat kelakar and friendly. Speaking pun fasih je tau.
 
Pssttt. I selalu imagine Pak Malau seorang tua yang terbongkok bongkok. kahkah. gagah rupanya

Finally, super perfect family photo (with me hahaha)

 
*thousand apology, my food review this time hampeh sikit. harga , details semua I dah lupa. I tengah serabut bebenau. haihhh


2 comments:

  1. nmpk mnyelerakan walaupun ns dagang di bumi langkawi..... tp ttp nampak cantik sawah padi tuh... menghijau je

    ReplyDelete