Rindu Serindu Rindunya | Lirik

 
 
 
 
 
Berikanlah jawapan
Huraikanlah simpulan
Biar tenang jiwaku
Setelah kasih lama berlalu

Tidak mungkin kulupa
Perjanjian kita
Di bawah rumpun bambu
Di kala bulan sedang beradu oh..oh..

Mengapa terjadi perpisahan ini
Di kala asmara melebar sayapnya
Mengapa kau pergi di saat begini
Di kala hatiku terlukis namamu

Kalau memang tiada jodoh
Apa lagi nak ku heboh
Aku malu pada teman
Pada semua

( korus )
Rindu ... rindu serindu rindunya
Namun engkau tak mengerti oh...oh
Pilu ... pilu sepilu pilunya
Namun engkau tak perduli

Malu ... semalu malunya
Namun apa daya orang tak sudi
Mahu ... semahu mahunya
Namun apa daya orang dah benci

Berikanlah jawapan
Huraikanlah simpulan
Biar tenang jiwaku

Aku malu

Lirikami : http://www.liriklagumuzika.com/2008/08/lirik-rindu-serindu-rindunya-spoon.html#ixzz4sKQ4Jr1H

Amacam , layan tak? I suka dengar si Kechik ni nyanyi. Apesal entah dia keluar dari Hyper Act. ada dengar pasal gaduh tu, tapi entah. Takat yang viral tu je. Nyanyi lah lagi dek.
 
Hehehe dorang kata ni lagu Mat Rempit, sebab Mat Remps je suka jiwang cenggini kan. Tapi syahdu jugak kalau dengar memalam, pepagi, tengahari pun boleh. kahkahkah. Lagi lagi kalau hati terhiris. Pergh, boleh melalak gitchew.
 
I tak karoks. Tak dengar lagu. Kalau zaman sekolah dulu, kan zaman handphonme MP3, haremmm memang I tak simpan lagu. Tapi kekadang bila TER dengar lagu lagu camni, boleh buat teman berbuai jugak. aduh aduh
 
Pepagi Isnin dah syahdu. hahaha
 
Selamat bekerja uolls. Nanti I continue my Langkawi trip ye. and I nak introduce 1 restaurant ni jugak
 
Toodles, xoxo



Comments

  1. lagu ni jd syahdu sbb kisah penyanyi nya arwah along yg mati dibunuh, kisah tu yg sgt sedih menyayat hati.... dia pergi masa dia tgh top...

    sbb tu kalau dgr lagu nih rasa mcm lain, mcm sedih ada syadhu semua ada

    ReplyDelete
  2. u buat i teringat exbf i..hahaha eeh ada ke exbf?phew!!
    .huhu

    ReplyDelete
  3. Dulu dulu selalu jugak layan lagu macam ni. Eh sampai sekarang kot. Hahah!

    ReplyDelete
  4. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete

Post a Comment