Family Day 2017

Dreamworld Indoor Play Centre | The Starling Mall Petaling Jaya

Hari tu I berkesempatan join event ZooMoo  di Starling Mall. Bukan anak-anak je seronok, Mommy pun tumpang happy jugak

First time datang indoor play centre tu, I dah jatuh hati. Bersih dan staff very kids-friendly. Ha ye lah dah kerja tempat budak budak kena lah kids-friendly kan.



Banyak permainan disediakan. Kalau rajin, Mommies boleh join sekali naik. I macam biasa kena teman Si Maira.

See, ada staff yang akan monitor and selalu advise bebudak jangan lari lari. Licin kang





I suka konsep biru-putih tempat ni. Memang sebiji macam main dalam salji. Mata pun rasa tenang je uolls. Sesuai lah nak buat tempat istirehat hujung minggu. Anak-anak main, parents boleh rehatkan mata

 
 
 

 


 


 

 


Kat dalam ni ada disediakan kedai comel ni. Ha dah kepenatan main, boleh stop jap minum air. Kata nak main seharian kan



Tempat ni memang sangat bersih dan selamat. Takde apa apa bucu tajam. ehemm honestly I pun suka naik gelongsor ni. hahahaha. am I the only Mak yang naik? Oh noo!!!




Ada banyak tempat boleh diexplore. I suka konsep macam ni sebab pada I, I boleh tengok Lihin berdikari. Ye la, kalau kat luar I memang tak berani nak lepaskan, takut jatuh la, ada benda tajam lah.






Yes, memang seronok and definitely will come back. Kids memang enjoy seharian dalam tu. Mommy pun tumpang happy bila kids happy.

So korang bolehlah bawak anak anak, anak buah, atok nenek semua serbu tempat ni ek. Boleh jadikan tempat lepak whole family. Rate agak affordable sebab boleh keluar masuk sepanjang hari.

RM 48 weekday RM58 weekend (2-12 years old)
RM 25 weekday RM 35 weekend (below 2)




 
 Toodles, xoxo
 

Comments

  1. Mesti budak2 suka.ni. tempat dia pun nampak bersih

    ReplyDelete

Post a Comment