Nasi Lemak Tepi Jalan 1996 | Lobster RM 20

Hari tu I dok tengok viral Nasi Lemak Tepi Jalan 1996 , ada lobster pulak. I bukan peminat tegar lobster tapi wajib lah cuba kan
 
 
Kami sampai around 8.30pm kot. Kena beratur panjang and agak lama sebab nasi baru masak rasanya. Ala biasalah kedai viral, tengah panas kata orang. hahaha
 
Selain lobster, ada pilihan ketam, ayam dan nasi lemak biasa.
 

Sebab kan ramai dah beratur, boss dia tulis kat kertas 15% and suruh tunjuk kat cashier time bayar nanti. wah bagus , pandai amek hati customer. Harapnya berterusan macam ni ye.


Nasi lemak dia sedap woi. Sambal terbaik. Bagi yang suka pedas memang akan suka. Untuk I memang dok makan +minum air je lah. Gravy lobster tu terbaikkk woi. Cheese sauce memang umpphh gaul dengan sambal tu. aduh. terjilat jilat I





Makan macam ni, pakai tangan syok woo. memang layan. Tapi apa nak buat, I dah siap letak lotion wangi wangi. Malas nak basuh basuh hahahaha.
 
Tapi restaurant ni memang selesa. toilet pun bersih and selesa (you know how fussy I am kan hahahaha) . nak bawak family pun sesuai lah.
 
Banyak je kosong kat dalam, entah kenapa dua jejaka ni duduk luar jugak =.=


 
 
Okay so maybe korang boleh try. Boleh search kat FB jugak nama page dorang-
 
Address
 
Nasi Lemak Tepi Jalan 1996 (NLTJ)
D1- 7, 28-G, Jalan Dutamas 1,
Balakong, 43200 Cheras 9 Miles,
Selangor
 
 
Toodles, xoxo

Comments

  1. ya ampun sedapnya! Terliurnya dear. Thank you sharing nanti nak pergi jugaklah ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah try nanti jangan lupa update ye <3

      Delete
  2. adui sedapnya. jauhnya kedai ni dari Penang kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak jauhh sangat sayang. ni kat Balakong. takpe , nanti datang sini boleh try

      Delete
  3. sejenis entri yang mengundang nih.. hahaha~ lapar !!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah mommycici :)
    Waduh nampak menyelerakan sungguh. Telioq aih...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehe boleh try nanti. Tapi jangan letak high expectation la

      Delete
  6. Menariknya...suka version menu makanan sedia ada di pelbagaikan mcm ni cici, barulah best nak mengadap menu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul, banyak pilihan. takdelah bosan dengan menu yang sama

      Delete
  7. Wow sedapnya! Berapa harga nasi lemak lobster nie? RM20?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah rm 20 je utk lobster size kecik tu

      Delete

Post a Comment