Pat McGrath Labs | Lust MatteTrance Lipstick

Yang follow social media I, mesti dah nampak I upload gambar lipstick yang super gorgeous ni kan? Ha jangan tanya beli kat mana , sebab I pun taktahu. hahaha.
 
Actually semalam I sepatutnya keluar makan berempat together with my husband's friend and his fiance. Tapi last minute dia tak jadi so dia kirim barang kat kawan husband I tu lah
 
 
 
Masa I bukak I macam blur. Ingatkan kraftangan untuk Maira. hahaha. So I goncang goncang lah.Then I tengok something kat dalam, wrap in gold gitchew. apa misteri sangat kan
 
Bila baca label, la lipstick ke. Gorgeous benau dia punya packaging
 



I dah puas amek gambar baru I gunting. Hahahahaa sayang woi
 
Ada try Google, semua oversea punya review je. 


Lipstick case dia, hitam menawan gitchew. Sangat elegant

 
The color I tell you, memang lawa sangat. Rasa smooth je kat lips tau. Lepas tu bibir rasa penuh , seksi lah senang kata. kahkahkah.
 
Tapi I memang menghabiskan waktu setengah jam untuk dapatkan angle terbaik.
 



Tak pernah terfikir pasal ni. Golden sequin ni boleh menampakkan something yang mewah dan elegant kan? so next time kalau nak balut apa apa, kita letak labuci gold ni bebanyak. boleh? kahkahkah


Cantik. super cantik. kalau tengok depan depan, lagi nampak I ni cantik. eh tak . I mean lipstick ni cantik. hahahaha

 
Thanks tau awak. sorry, apa nama awak =.= Astaghfirullah, lupa tanya nama pulak dah. 

muah

Kalau you all berkenan, jangan PM I pulak sebab I taktahu nak beli kat mana.
  Ada jumpa Sephora oversea tadi USD 38 kot. search kat Sephora Malaysia tak jumpa pulak
 
Toodles, xoxo

5 comments:

  1. dia punya packaging tuh ngn sequin2 emas mmg nampak mewah gtu...

    color pun cun

    ReplyDelete
  2. tk masuk malaysia lagi kot babe. tapi packaging dia memang win lah !

    ReplyDelete
  3. Stylo packaging... Labuci gold banyak-banyak boleh buat crafts untuk Maira. Heheh...

    ReplyDelete
  4. Wowwwwwwwww! memang elegant habis pembungkusan dia...ya allah tergoda julia tau.

    ReplyDelete