Family Day 2017

Sabtu lepas ada Family Day office Ocin. Dekat je uolls kat Sg Buloh. 2 tahun lepas kat Port Dickson. Boleh baca di sini ye Family Day CIMB
 
sampai around 9.30am, I missed their Zumba part. Sampai sampai Ocin terus join game dorang. Lihin Maira pulak excited tengok kolam. So tugas I suruh dorang sabauuu kejap tunggu Ayah buat kerja. Ha gitchew, mesti dorang confuse kenapa keje Ayah main dengan tepung
 
 
 










 
 Finally kids dapat main pool. Tapi I tak berani bawa ke pool besau tu. Takut dalam. I malas nak basahkan baju. Bathroom dia jauh ke dalam, malas I. hahaha.
 

 


Gegirl as usual so ngada ngada macam Mommy *facepalm*
 
"Mommy, ada orang simbah air kena mata Gegirl"
 
-__-
 
yelah sayang, nama pun kat kolam



Finally Ocin datang in charge. hahaha. Mommy jadi photog jelah. Time ni panas terik. Kepala dah start denyut dah




Ayah kena join next game. So kembali ke pool kecik. Lepas tu payah jugak nak ajak dia keluar dari pool tu. Its makan time. Bersihkan diri sebelum masuk dewan makan



Tak dapat snap snap gambo makanan. Dengan Gegirl dok tarik seluar I, Abang dok tarik tangan I. aduh. seksa makan
 
Lepas makan rehat rehat solat dan seangkatan dengannya. Kids sibuk borak dengan Atok Nanny. sampai baring baring ha


Lepas tu ada BBQ. weehuu. Si Lihin suka la segala udang ni. For me okay lah. Tapi ikan tu terlebih belachan kot 


Lepas tu ada kids game. Ni first time dorang join Lari Rebut Gula Gula ni (sukati je iolls bagi nama).
 
Before this Lihin pernah join tapi dia macam terkedek kedek jalan,kutip 1 gula gula lepas tu patah balik. hahaha. Untuk video boleh tengok IG/ FB I okay. 





 
 
Lepas tu, Ocin ada penyampaian hadiah ke apa entah. I kemas kemas nak balik. fuh penat okay, padahal bukannya buat apa sangat pun. Penat bersilat je T_T
 
Bilalah office I nak ada family day. hiks
 
Toodles, xoxo
 


Comments

  1. HAHAH! babe...bab penat bersilat tuh..i feel you sesangat tau! masa anak2 masih kecik baya anak2 uols tuh ..memang jgn harap lah nak makan dengan penuh perasaan. Kadang dapat cuit2 jer. Tapi paling rase terseksa batin...bila yg tercuit tuh sedap nya hoii!!! tapi tak leh nak makan sebab nak layan anak2. HAHAH! anyway...sure your kids enjoy kan beb. Main airrrr...splashhhh!

    ReplyDelete
  2. Hahah! Bebudak kalau dah jumpa air memang susah lah nak ajak naik. Tunggu dia orang besar sikit nanti, dah tak payah bersilat okay. Hahah!

    ReplyDelete

Post a Comment