Harga Parking Di KLIA 2

Ha mesti ada yang dok tercari cari Harga Parking KLIA 2 kan. Macam I, pergi Langkawi hari tu sekejap je pun untuk 3 hari 2 malam. Dengan 4 dewasa 2 toddler dan 1 infant, I rasa agak payah nak naik Grab/Uber apatah lagi segala public transport. So I prefer drive sendiri

 
 
First one (1) hour to third (3) hour =     RM 4/per hour
Fourth (4) hours to Ninth (9) hours = RM 3/per hour
Tenth (10) hours to Seventeen (17) hours = RM 2/per hour
Daily Maximum Rate = RM 46/per day
Maximum Rate For The Fourth Day Onwards =RM 20/per day
 
 
I tengok rate dia okay lah so-so. Kalau pergi 2 weeks memang tak digalakkan kot. setakat 3 hari 2 malam okay lah
 
And rate dia murah untuk I sebab ada Daily Maximum Rate tu.
 
so total
 
 
RM 119
 
Most probably the most expensive so far. kahkahkah. Okay lah. I ingat sampai RM 150. below my expectation.
 
harap membantu uolls ye
 
Toodles, xoxo

Comments

  1. mmg kene usha2 jgk harga parking nih, kadang ssh jgk kalau pg ngn uber atau minta org lain hantar... kot2 kene flight delay naya je... lbh mudah utk bwk knderaan sndiri kn

    ReplyDelete

Post a Comment