Shopee Super Sale 11.11 | Jom Shopping

Korang mesti suka kalau dengar pasal jualan murah kan? Ha lagi lagi kaki kaki shopping online tu. Good news for us, ehem Shopee mengadakan jualan murah dari 01.11-11.11.2017 . wehh syoknyaa
 
 
 
Those yang terlepas Hari Membeli Dalam Talian 9.9, aha korang kena pastikan jangan terlepas yang ni. Rugi woi.
 
Jualan Murah Super 11.11 ni memang berbaloi sangat sebab ada sale kaw kaw lah. Menariknya, Shopee menampilkan lebih daripada 3000 jenama dan usahawan pilihan yang menawarkan potongan harga sehingga 90%. wehh bestnyaa!!
 
Start dari 1st November hari tu, pelanggan dapat menikmati potongan harga bagi setiap jenis produk dan kategori popular. Ha cuba korang intai intai mana tau banyak barangan idaman korang tengah sale. Memang wajib terjah lah. Melepas kang rugi je
 
Selain tu, sempena Kempen Jualan Murah Super 11.11 ni Shopee juga menawarkan tawaran tanpa henti 24 jam termasuk jualan murah RM 11, penghantaran percuma dengan pembelian minima RM 20 dan juga potongan harga di Shopee Mall. uihh best tu. Korang dah intai Shopee Mall? Ada banyak barangan berjenama kat situ yang sememangnya original
 
 
 
 
Bukan tu je. Shopee memang guarantee 100,00 produk dengan harga terendah. Kalau jumpa lagi murah kat tempat lain, Shopee akan bayar gantirugi sebanyak 120% perbezaan harga tersebut.
 
Ha amacam ? Best kan? Ha ni lah waktu terbaik korang nak shopping. Maklumlah dah nak akhir tahun kan, mesti ada banyak family day lah, event lah, jamuan akhir tahun lah, nak cari hadiah Krismas ke ataupun nak cari baju nak sambut malam New Year nanti. Harus pakai baju cantik-cantik uolls.
 
Okay nanti jangan lupa update beli apa ye. Selamat bershopping uolls
 
Toodles, xoxo

Comments

  1. Seram pulak 11.11. Takut terhabis duit secara berlebihan untuk shopping nie kang. Hihi

    ReplyDelete
  2. Banyak betul sales ni. Nipis lah purse. Hahaha!

    ReplyDelete

Post a Comment