Echanteur Gift Set | Idea Hadiah Romantis

Echanteur ni memang favourite I dari zaman sekolah lagi tau. Harga affordable and banyak range wangian. Sampai sekarang I masih pakai product Echanteur especially their body lotion. I pernah juga jadikan Echanteur ni sebagai hadiah untuk girlfriend tersayang.
 
So baru baru ni Echanteur comes up with new Echanteur Gift Set.  Memang satu idea yang bagus sebab pada I lagi jimat dan mudah. Gift set ni dah siap dalam kotak yang cantik so tak payah fikir wrapping apa dah.
 
 


SET HADIAH EDT MINI ENCHANTEUR PARIS (BELLE AMOUR & MON AMIE) (RM 34.90)
Antara sebab kenapa I suka range Echanteur ni , nama yang diberikan untuk setiap wangian semua indah belaka lah
 
So untuk set yang pertama ni ialah Belle Amour & Mon Amie. Kalau ikut terjemahan maksud Mon Amie ialah My Friend (sahabatku). Bau yang sangat menyegarkan. Belle Amour pulak bermaksud Beautiful Love (Keindahan Cinta), ni memang wangian favourite gadis-gadis lah ni. Kedua-dua wangian ni membawa maksud persahabatan dan cinta.
 
Imagine korang bagi ni pada sahabat kesayangan atau sesiapa yang korang minat. Perghh cair tau. Boleh serbu Watson kalau berminat ye.
 
 
 
 
SET HADIAH EDT MINI ENCHANTEUR PARIS (MON AMIE & ADORE) (RM 34.90)
Okay untuk set ni pula mengandungi EDT Mon Amie dan Adore bersaiz 15 ml. Adore ni wangiannya melambangkan gadis idaman yang comel. Aduh, sweetnya. Berbunga bunga pulak hati ni
 
Cuba bayangkan Adore & Mon Amie bergabung? Tak ke manis jadinya.
 

SET HADIAH MINI ENCHANTEUR (MON AMIE AND CHARMING) (RM34.90/SM RM 36.70/SS)


Dalam set ni you all akan dapar perfume Mon Amie dan Charming (15ml). Kiranya konsep ni siang dan malam lah. Memang perfect untuk pencinta wangian, eh I mean who doesn't kan? Si penerima hadiah pun mesti happy sebab dapat set lengkap. Siang bau lain, malam bau lain. Set ni boleh didapati di semua kedai runcit utama atau boleh order online di Lazada je uolls. Ha lagi senang terus depan pintu
 
Mon Amie ni menggambarkan individu periang dan mudah didekati manakalah Charming adalah lebih sofiskated. Kira lebih anggun lah
 
 




SET HADIAH ENCHANTEUR PARIS MON AMIE (RM23.50)




Favourite sebab I kan memang suka lotion. Set ini mengandungi EDT perfume size 15ml dan losyen badan 100ml, both in Mon Amie. Haruman yang membuatkan kita rasa fresh . Bukan itu saja tau, losyen ni mengandungi lidah buaya, portulaca, ekstrak liquorice dan ejen pelindung matahari. So kulit kita akan kekal lembut dan segar. Set ini boleh didapati secara ekslusif di Guardian seluruh Negara.

 
 
 
SET HADIAH MINI ENCHANTEUR (BELLE AMOUR & ROMANTIC) (RM34.90/SM RM 36.70/SS)

pic courtesy


So gift set dalam kotak pink ni mengandungi wangian Belle Amour dan Romantic. Sesuai dengan personalitu manis, bila pakai kedua wangian ni rasa bersemarak rasa cinta dan kasih saying. Ha gitchew.
 
Favourite I memang Belle Amour ni. Bila pakai ni lepas tu jalan jalan memang rasa manis dan confident gitew. Boleh dapatkan di kedai runcit utama. I beli kat Lazada je uolls senang


favourite

Tu je. So dah dapat idea nak bagi Echanteur Gift Set ni kat sapa? Tak payah tunggu birthday uolls, bila bila je boleh bagi. Barulah si penerima rasa dihargai gitchew.

Toodles, xoxo

Comments

  1. Zaman sekolah...rajin juga guna echanteur ni..sebab baunya tahan lama...

    ReplyDelete
  2. mak saya masih guna bedak talkum enchanteur...suka tengok iklan enchanteur kt tv..

    ReplyDelete
  3. Suka jugak enchanteur ni, wangi :)

    ReplyDelete
  4. The only brand perfume yang Siqah beli di drugstore. Paling suka warna ungu, Alluring <3 Bagus echanteur buat pakej hadiah camni. Senang nak bagi hadiah kat orang.

    ReplyDelete

Post a Comment