Promosi Buy 1 Free 1 | Dominos Pizza

 
Who's up for pizza, angkat tangan!!!

 
 
Who doesn't kan? Pizza ni memang jadi pilihan family I lagi lagi kalau nak bersantai ke family gathering ke lepak tengok bola malam minggu ke, ha order je pizza senang. I rasa kebanyakkan orang pun macam tu. Makanan paling simple, affordable dan mengenyangkan
 
Hari tu I sajalah ajak Ocin lepak lepak makan pizza. Ramai betul orang, ada promotion rupanya.
 
So kali ni Domino's Pizza kembali lagi dengan promosi beli 1 percuma 1 . Jimat habis woo, you beli 1 large pizza dan dapat percuma 1 large pizza jugak. Best kan? Promosi ni berlangsung dari
 15.01-28.01.2018 je tau.
 
I belum pernah try their cheese crust. Aduh I ni dahlah memang pencinta cheese. Dapat tarik panjang-panjang, fuhh. Tu tak masuk bab bau pizza. Tak tahan oi hidung.
 


tarik jangan tak tarik
tebalnya cheese dia
 
 

Cheesy Four
(Normal Price RM 25.90)

Ha ni penggila cheese sekalian, I would suggest you add on yang ni. Memang sedap, penuh dengan cheese. Favourite I haruslah Cheesy Cheddar Stick and Stuffed Cheddar Bites. Yang chicken to abit spicy for me. Onion Ring tu pun sedap, syok buat kunyah kunyah.

 


 
Cheesy Cheddar Stick


Stuffed Cheddar Bites



OMG saliva drooling. I menaip ni pun dah tak tahan dah. Kena bawak my family ke Domino's this coming weekend.

Korang grab cepat tau promosi ni. Ingat, 15 - 28 January 2018 sahaja.

saying #Dominos . Rasa nak bawak tidur. hahahah

Toodles, xoxo

Psssttt... apa kata korang join #CheeseTarikChallenge ni? Senang je uolls. Tarik tarik je. Maklumat lanjut pls refer to Dominos Malaysia





Comments

  1. Baru beli semalam!! Hehe. Saja beli domino extra large. Besar gila!! Puas haa makan satu team :D Dominos sedap!

    ReplyDelete
  2. emmmmm sedapnyaa dah la time tgh baca entry ni malam, lapaa la pulakk T_T

    ReplyDelete
  3. Sedapnya! dah lama tak makan dominos..

    ReplyDelete
  4. Dominos ni tak kira la kita amik set apa semua sedap! berbaloii makan..

    ReplyDelete

Post a Comment