Aktiviti Menarik Cuti Sekolah | Atom & The Dot

Dah jadi Mak Mak ni, semua benda kena plan. Sampaikan aktiviti hari cuti anak pun sebolehnya kita nak plan sebaiknya. Yelah, ni kira reward dorang sekolah on weekdays, kita pulak dok busy kerja takde masa ngadap depa. So masa cuti lah nak kena habiskan masa sama-sama.
 
Tapi kalau tiap minggu nak keluar, kopak wehh. Badan penat pun satu hal. I pun cubalah cari apa apa aktiviti yang boleh dilakukan bersama. Kira sambil bergulung dalam comforter pun boleh buat lah.
 
Atom & The Dot
 
Atom & The Dot ni menyediakan bahan permainan sambil belajar yang sememangnya menyeronokkan. Yelah budak budak ni bila kita sebut belajar mesti lah taknak. Boring katanya! Tapi kalau kena dengan gayanya, mesti dorang happy. Benda ni jugak dapat memberi basic knowledge , contohnya pasal 3D , gambar yang bergerak dan sebagainya.
 
 
 
 

 Ni Maira & Ash belum pandai baca. Kalau dah pandai, mesti excited dorang tengok nama dorang terpampang kat kotak ni
 
Sesuai sangat dijadikan hadiah untuk kanak-kanak. something different and unique
 
 
 
 
Cara nak beli senang je, korang boleh pilih samada nak langgan Surprise Box atau pun pilih kotak yang sedia ada.
 
Paling penting, semua aktiviti yang disediakan sesuai dilakukan bersama seisi keluarga. Baby Ash pun excited uolls
 
 
rambang mata wehh. I nak semuaaa
 
 
Okaylah korang. Maybe boleh try jengah website tu . Mana tau dapat idea untuk dijadikan hadiah anak-anak? By the way, I ada share video I ber-aktiviti dengan anak anak di youtube channel.
 
 
Special untuk readers dan followers yang tersayang, gunakan code di bawah untuk dapatkan 10% di website atomandthedot.com ye
 
'CICITEMBIKAI'
 
 
 
Toodles, xoxo
 


Comments