Kempen Hari Gaji | Shopee

Holla uolls,
 
Hari tu I ada share pasal Kempen Hari Gaji di Shopee kan? Ha ni I nak remind lagi, mana lah tahu korang terlupa ke. Hiks.

 
 
Bagi sesiapa yang terlepas peluang nak grab Jualan Murah Sempena Tahun Baru Cina hari tu, ha kena siap sedia untuk kempen ni sebab ada banyak tawaran menarik tau. Yang pastinya, banyak jenama terkenal terlibat.
 
So apa yang menarik di kempen ini? Okay kalau korang nak tahu ,pengguna bakal menikmati pelbagai tawaran hebat dan potongan harga termasuk pulangan wang tunai sebanyak 18% Shopee Coins atas produk promosi. Dengan setiap pembelian RM 1 , pengguna akan dapat 18 Shopee Coins
 
Menarik. Boleh jimat banyak tu. Bolehlah kita berjimat untuk next purchase kan? 
 
 
 
Jualan Pra- Kempen Dari 21 Februari
 
Ha ada pra kempen lah pulak. Pandai Shopee ni ambil hati pelanggan tau. Kepada peminat jenama Elianto, Pro Shop, Reckitt Beckinser dan banyak lagi jenama terkenal, jangan lepaskan peluang untuk menikmati tawaran hebat. Ni kira ambil 'feel' shopping dulu lah kan.
 

 Tengoklah barangan di Pro Shop ni ha, murah murah semuanya. I geram betul dengan chocolate fountain tu ha.
 
 
 
 
 Wait , what Elianto 50%? OMG Saliva drooling lahhh
 
 
 
Tawaran Hebat  5,000 Produk
 
Iya betul, jangan terkejut sebab ada tawaran hebat dari 5,000 jenis produk terpilih. dari pelbagai kategori popular seperti Mobil & Gadget, Kesihatan & Kecantikan , Permainan Kanak-Kanak &Bayi dan banyak lagi lah.  Ha Mak Mak mesti dah aim nak tengok bab kanak-kanak kan. Kalau nak tahu, antara barangan yang popular sepanjang hari penerimaan gaji ni ialah power bank, produk kecantikan kulit dan fesyen kanak-kanak.
 
Ha biasalah kita ni kalau tak shopping untuk anak memang tak sah. Tapi bagus jugak bila ada jualan murah macam ni lah kita boleh shopping kaw kaw, cukup kan semua keperluan anak.
 
Selain dari tu, pelbagai jenama besar seperti L'Oreal, Nestle dan Vivo pun ada join jugak. adoi I memang aim nak topup barang mekap ni. Sambil sambil scroll tu korang jangan lupa tunggu Jualan Murah Shocking Sale. Kali ni ada 5 kali sehari. Ha dari pagi sampai ke petang lah I dok menunggu jawabnya. Mana tau ada yang berkenan di hati kan.
 
OMG I'm aiming for this. Ni kalau anak dapat ni mesti happy tersangat
 
 
Facebook Live; Edisi Hari Gaji
 
Nanti 26 Februari jam 2pm korang kena stay tune tau sebab Shopee ada Facebook Live; Edisi Hari Gaji. Korang boleh menang Shopee Coins. Pengguna bertuah akan bawa pulang hadiah utama handphone Galaxy Note 8
 
Ha ada lagi tau. Pengguna juga boleh menyertai Jualan Lelong Mobil Hari Gaji di shopee_mamak di apps Shopee sepanjang kempen ini berlangsung dan berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM 4,000 termasuk sebuah Nubia M2 Lite, Oppo 5F dan vacuum Dyson
 
Aduh banyak betul tawaran menarik Shopee kali ni. Jom, kita jengah apps Shopee. Mana tau ada yang berkenan. Cart I pun dah banyak.
 
Muat turun aplikasi Shopee secara percuma di Google Play atau  App Store
 
 
Toodles, xoxo
 
 
 
 
 
 
 


1 comment: