Menu Baru Sedap Di Boat Noodle

 
I ni memang pencinta makanan Thai and semestinya Boat Noodle jadi pilihan I lah. So baru baru ni Boat Noodle melancarkan menu baru sempena Chinese New Year. Haruslah I terjah kan.
 
 



Prosperity Yum
(RM 1.99)
 
Springy Noodles (Beef/ Chicken)
Rice Noodles (Beef/ Chicken)
 
 
OMG you guys seriously have to try this menu. Yes abit spicy, untuk I taktahan pedas ni memang berasap jugak lah. Tapi sedap , who cares! I tetap makan jugak. 5 bowls habis uolls. Tak masuk side-dish lagi. Memang kenyang teramat!
 




So untuk menu ni, korang boleh pilih nak springy noodles (macam instant mee tu) atau rice noodles. I prefer springy of course. Dua dua sedap. Gravy sama je. Masam masam pedas. Superb!
 
Korang juga boleh pilih beef or chicken. Ha senang kan? Lepas tu boleh pilih topping jugak sama ada nak wantan atau chicken. Pilih semua je sebab semua memang sedap

 
 
 
 I datang kali ke-2 bawa my family, and my dad jatuh cinta terus dengan menu ni.  Siap cakap berbaloi (Y)
 
 
 
Thai Fried Chicken
(RM 12.90)
 
Yang ni memang terbaik. I ni memang hantu ayam goreng. Makan masa panas panas, ratah masa kulit ayam yang rangup tu. aduh.  Trust me, I makan selang seli dengan hirup mi. aha boleh macam tu? Boleh ajeee.  Kuah sos tu rasa manis manis pedas. Tak payah cicah pun dah sedap dah.
 
saliva drooling
Mango Smoothie /Blue Butterfly
(RM 5.50)

so yummy

 
OMG I love their smoothie. Just nice lepas makan pedas pedas, minum pulak smoothie ni. Fuhh layan.  Blue Butterfly tu pun sedap, rasa mint sikit.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tak sangka I pedas pedas pun I boleh habiskan bermangkuk mangkuk uolls. Definitely will come back for the 3rd time for this
 
 
Korang kena try cepat tau sebab menu ni limited time sampai end of February je. Tapi kalau sambutan menggalakkan, harap harap Boat Noodle boleh consider untuk jadikan menu permanent. Sedap woi. Addicted terus I.
 
 
Toodles, xoxo
 


Comments

  1. ish2 ni yg bt akak nk try nih.... menggoda, tgk ayam grg tu lagi lah... telan air liur ters akak... ni mmg kene try lah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. tapi memang sedap kak oi ayam goring tu. berebut ler dengan anak nanti

      Delete
  2. mango smoothie tu sedap nmpk dikala cuaca panas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Mama Tisya. lalu kat tekak panas panas, fuh mengancam

      Delete
  3. Sedapnyaaa! Okay nanti nak try jugaklah :)

    ReplyDelete
  4. Fuyooo ada makanan baru lahhh.. lama tak pergi.. last makan b4 bersalin si kecik ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama dah tu Mama oi. kena bawak satu keluarga terjah Boat Noodle ni

      Delete
  5. Menu baru tu mmg nmpk tempting sangat2..ni yg kena repeat ni 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila babe. masa terhad je ni. Hirup kuah dia, pedas berapi tapi sedap.

      Delete
  6. Siqah tak pernah makan boat noodle. Tapi seriuslah, nampak tempting sangat makanan ni!! Menu baru nampak lebih mengancam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tempting. harap harap Boat Noodle consider untuk jadikan permanent menu. try cepat tau Siqah <3

      Delete
  7. Alamak.. macam sedap la pulak. Mengancam

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap babe. try tau. wajib try ayam jugak

      Delete
  8. Tengok gambar2 dia buat perut ni menyanyi nyanyi pula. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh samalah bila bukak balik gallery, aduh sedapnya. wajib order semua menu ni tau

      Delete

Post a Comment