Swissvita Laboratories For Healthy Skin | Beauty

 
Korang pernah dengar tak produk Swissvita Laboratories? I selalu tengok review di Youtube so teringin lah nak cuba. I try dua produk dulu. Skin problem I takde lah kronik sangat tapi still kena dapatkan treatment yang betul sebelum melarat, ye tak?
 

 
 
 
Vita Acne Soothing Cleansing Cream
 
 
I jaranggg ada masalah jerawat tapi semenjak hormone berubah (Depo Injection punya pasal) I ada jerawat seketul kat hidung. Dia tak membesar mahupun mengecil, dia duduk diam diam kat hidung sebelah kiri. Pada I sangat menganggu kehidupan sebab bila I dah makeup cantik cantik, belah kanan nampak flawless tiba tiba belah kiri , aik ada jerawat daaa.
 
Kulit I pulak sensitive, bukannya boleh cuba sebarang cleanser. Tapi I try  jelah Swissvita as they claimed their product as safe and suitable for combination and oily skin.
 
Yes, dalam masa lebih kurang seminggu, I dah nampak perubahan. nak kata hilang terus takdelah , tapi semakin pulih. Agaknya degil sangat jerawat ni sebab tu ambil masa sikit. hikhik
 
Selain tu, cleanser ni juga merupakan citric- based yang boleh membantu masalah acne selain dari breakout sikit. Recommended!
 
 
 
Ianya juga dilengkapi dengan plant extract yang dapat mengimbangi masalah kulit berminyak. Ha jadi macam I ni memang oily di T-Zone so I akan sapu lebih kat situ
 
Lepas cuci kan, memang rasa fresh sangat sebab semua minyak dah hilang. Memang routin favourite I untuk pagi dan malam.
 
 
Vita  Micrite 3D All Use Eye Cream
 
 
I ni kan #tripledutymommy. Kalau dah jadi Mak Mak ni, memang tak boleh dipisahkan dengan eyebag. Stress tau bila makeup nak pergi office tu, cover dengan powder pun tak boleh. Kena jugak pakai concealer + foundation sampai 18 lapis. Mana ada masa uolls
 
Sebab tu I tekad nak hilangkan eyebag ni jugak. Found this product, it works! Happy sangat bila boleh nampak kesan. Kalau nak ikutkan, boleh nampak kesan dengan cepat. Tapi mine ambil masa dalam masa seminggu lebih? Maybe lain orang lain kesan, atau mungkin jugak I ada skip pakai. Selalu terlupa nak pakai waktu malam -__-
 
 
 
Selain dari menghilangkan eyebag, cream ini juga membantu menghilangkan wrinkles. Almaklumlah nak dekat 30an ni, banyak kedutan muncul. Tak pasal pasal nampak tua sebelum usia. Dengan formula AC-11, ianya boleh membantu menegangkan kulit. Ha nampak macam anak dara kembali gitchew. 


 
Jangan risau ye, produk ini selamat untuk semua jenis kulit. Kalau kulit I yang sensitive ni pun boleh, kulit korang mesti takde masalah.
 
Ha mesti ada yang berkenan dengan product ni kan. You guys should try. tak pe invest lebih sikit untuk muka sendiri jugak, bukan untuk orang lain.
 
Kalau berminat, korang boleh dapatkan kedua-dua produk ini di Zalora , Lazada , Hermo , dan juga Allyoung.com .
 
Ha kalau berbelanja di allyoung.com I nak bagi korang discount code ni ha -
 
'SWA10'
 
Khas untuk korang je tau para pembaca tersayang <3 . So apa lagi, lets cantik together okay. Happy skin, happy me
 
Toodles, xoxo
 


Comments

  1. berkenan dengan Vita Micrite 3D All Use Eye Cream..sbb bawah mata ni gelap sbb pakai spek..

    ReplyDelete

Post a Comment