Thymos | Mencegah Virus Jahat

Tahun ni Lihin start sekolah. Benda paling I risau bila dah bercampur ramai-ramai ni, maklumlah budak kan senang berjangkit. Nanti sorang selsema, habis satu kelas kena selsema.
 
I memang seboleh boleh nak elakkan Lihin dari berjangkit dari sesiapa. Maklumlah kat rumah ada baby. Pening kepala tau kalau anak anak tak sihat. Letih menjaganya. Pernah hari tu main kat playground, ada budak tu demam tapi still main jugak. Balik tu Lihin pulak start bersin bersin dan hingus meleleh. aduh. Payah. Tak pasal pasal dengan I sekali kena ambil cuti sebab nak jaga dia. Ha tu baru bersin. Tak masuk penyakit lain. adoi.
 
Hari tu I ada nampak Facebook's friend I post pasal THYMOS® Anti HFMD/FLU Spray™ ni. Curious jugaklah nak tahu so I try lah beli satu kat Guardian. Thymos ni macam sanitizer lah. Fungsinya untuk melawan virus jahat dan elakkan dari dijangkiti penyakit berjangkit seperti selsema dan penyakit tangan, kaki dan mulut.

 
 
THYMOS® Anti HFMD/FLU Spray™ ni takde bau tau. Jangan imagine macam bau ubat pulak. Cara guna senang je, cuma perlu spray di baju, bag atau bantal. Ha senang kan. Jadi  sebelum Lihin ke sekolah memang I akan spray dengan Thymos ni.
 
 
 
Mommies jangan risau sebab  THYMOS® Anti HFMD/FLU Spray™ ni memang selamat untuk kulit. Ianya tanpa toxic, chemical ,dan juga tiada alcohol.Kiranya Thymos ni boleh memberi pelindungan untuk system imun yang lebih baik. Satu spray boleh memberi 10 hari perlindungan. Jimat uolls.
 
Thymos ni menggunakan RevolutionaryAir-Shield Technology yang juga merupakan pelindungan paling maju di dunia. Ha dengar tu pun dah rasa WOW kan? Kiranya Self-Sanitising Thymos's Anti Sinus/Nasal Allergies ni boleh membunuh patogen jahat yang boleh menghasilkan penyakit.
 
 
Teknologi 'Self- Sanitizing' (pembersihan automatic) yang telah dipatenkan ini mengandungi mineral aktif berkualiti tinggi yang menghasilakn ion negative bakterostatik yang menyahfungsikan dan memusnahkan kuman-kuman dan pathogen sebelum ia berpeluang menyerang. Mineral aktif ini akan cas semula secara automatic apabila terdedah kepada udara, maka sekali semburan boleh tahan 10 hari. Ianya invisible, colorless dan odourless. So no worries, Mommies.
 
 
Dah hampur 2 weeks I guna Thymos ni untuk Lihin and hasilnya agak positive. Hari tu dia main dengan anak jiran, budak tu dok batuk batuk depan dia, tapi okay lah sebab dia tak menjangkit. Memang Thymos ni direka untuk memberi pelindungan daripada penyakit HMFD /Flu

Sebagai Mommy, mesti lah I happy bila anak I dapat perlindungan macam ni. Sekurang-kurangnya I tak perlu risau bila dia pergi sekolah atau taman permainan dan bercampur gaul dengan kawan-kawan. I yakin anak I terjaga. Kalau dulu, I seboleh boleh elakkan dia pergi tempat ramai orang. Risau sangat kalau dia terkena infection/flu.


 
Size Thymos ni kecil je dan memang sesuai di bawa travel. Lepas ni memang wajib sangat bawa Thymos kemana-mana. Sekarang ni pun I letak dalam handbag je.
 
Ha bagi Mommies yang berminat boleh dapat Thymos secara exclusive di Guardian. Ada promosi tau sekarang ni. Cuma RM 69.90 ( Original Price RM 75)


Untuk lebih info, boleh check disini.


Website : https://www.thymosglobal.com

Malaysian Distributor: http://www.enapakmarketing.com/ atau
https://www.facebook.com/enapakmalaysia/

Toodles, xoxo

Comments