Printcious- Online Gift Shop

 
Zaman sekarang kan dah modern, semuanya di hujung jari. Kalau nak cari hadiah boleh cari online sahaja. Tak perlu susah payah ke kedai. Boleh jimat masa dan duit. Sambil makan pun boleh klik klik je.
 
Printcious- Online Gift Shop
 
I nak introduce kat satu online gift shop yang sangat famous di Malaysia. Kalau sebut je pasal online gift Malaysia atau creative gift shop Malaysia mesti akan terbayang Printcious.

 
 
Macam macam ada kat website ni.Sama ada  hadiah untuk yang tersayang ataupun reward untuk diri sendiri, semua ada disini.
 
Macam I ni kalau bagi hadiah I suka cari customized gift sebab I nak ada 'personal touch' di situ. So orang yang terima hadiah akan rasa lebih seronok dan dihargai. Jadi Printcious ni memang website favourite I lah kiranya. Selain tu harga yang ditawarkan adalah sangat affordable dan design pun unik. Kalau nak tahu I selalu jugak print photo book dan name card kat Printcious ni. Selain tu, I suka buat fridge magnet,  ceramic tile (gambar family of course) dan juga mug.  Hadiah untuk kawan kawan office tu kebanyakkan I order di sini je. Senang sebab klik klik terus sampai kat office. hehehhe


 
 
Mug Printing2u
 
I selalu pening kalau nak order something in bulk. Bukan semua kedai buat. Nak survey satu satu memang buang masa. Ha tapi zaman teknologi ni semua benda hujung jari je lah. . Tak payah pening pening fikir printing shop yang lain. Kita cari Mug Printing2u je.
 
Mug Printing2u menyediakan perkhidmatan customized gift such as mug printing in Malaysia . Selain dari mug, ada banyak benda lain yang korang boleh pilih seperti badge,lanyard, non woven bag dan banyak lagi.





Perlu Ke Nak Customized Barang Barang Ni?

Eh haruslah. Kalau korang event apa apa dan jadikan mug dengan logo company korang sebagai door gift, kan ke ianya satu cara marketing. Secara tak langsung, orang akan lebih mengenali company atau perniagaaan korang tu

Selain tu ianya juga sesuai dijadikan hadiah door gift untuk majlis kecik-kecilan seperti birthday party atau wedding kerana ianya lebih unik dan harga pun berpatutan.
 
Ha amacam, berkenan tak? so kalau nak cari mug printing supplier atau cari custom mug printing in Malaysia boleh terus ke Mug Printing2U. Macam macam ada kat sana. Harga pun sangat berbaloi.
 
 
 Photobooth Untuk Event Anda

Sekarang ni memang trend kat mana mana event/party/ wedding mesti ada photobooth kan. I selalu tertanya tanya company mana yang sediakan pakej ni , harga mahal ke tak dan sebagainya lah. Teringin nak buat untuk birthday si Lihin nanti


Dok Google photo booth rental, sekali keluar lah 123cheese.my ni. Boleh tahan , banyak package menarik yang ditawarkan.





Photo booth ni memang jadi trend sekarang ni. Kebanyakkan orang suka mengabdikan kenangan di photo booth. Majlis pun Nampak lebih modern dan meriah.

Ha jadi kalau korang memerlukan service photobooth rental atau tercari tercari pakej menarik untuk photo booth in KL boleh lah cuba website ni. I dah berkenan dah ni. ehemm


 
Geram betul tengok kesemua design yang cantik, menarik and trendy. nanti kalau ada rezeki buat birthday party Lihin, I dah tahu dah kat mana nak cari photo booth dan juga door gift. Mesti kids pun happy.

So korang kalau berminat, klik je website yang I sertakan tu.

Toodles, xoxo


Comments

  1. Dah tiga kali guna perkhidmatab printcious ni . Memang kualitinya terbaik

    ReplyDelete
  2. memang senang nak beli hadiah kat sini
    airah pun dah order untuk sendiri punya hihi
    btw jum join segmen airah http://www.airahsyahirah.com/2018/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by-airah.html

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Saya pon suka yang ada peesonal touch juga.. unik

    ReplyDelete

Post a Comment