Surya Chlorophyll Water | Minuman Untuk Seisi Keluarga

Kalau dengar perkataan chlorophyll / klorofil apa benda pertama yang korang terbayang? Mestilah tumbuhan hijau  kan? Kalau masa sekolah dulu, cakap pasal klorofil je I terbayang sayur. aduh sayur.
 
I ni dah lah jenis tak makan sayur. Lihin pun mengikut lah I. sebagai Mak Mak , memang risau lah macam mana nak dapat khasiat yang cukup kalau takde sayuran Korang pun tahu sayuran ni banyak benefit
 

 


 

 
 
 
Kawan I recommend  Surya Chlorophyll Water ni ha. Dia bukannlah pengganti sayuran tapi khasiat dia banyak. Kira macam makanan tambahan lah untuk kita. Contohnya untuk sesiapa yang ada masalah penghadaman. Ha memang sesuai sangat lah ambil chlorophyll water ni.
 
Orang kita ni kalau sebut je chlorophyll dah terbayang tasteless lah, bland lah, atau macam I lah ingat kan rasa sayur sayuran. Didatangkan dengan 2 perisa, Lychee dan Peach. I dah try Peach, memang sedap uolls. Rasa macam air buah.
 
 
 
Ianya diambil dari extract Mulberry. so tak payah nak risau apa apa sebab semua tahu Mulberry ni bebas daripada pesticide.
 
Apa yang buat I bertambah suka, Surya Chlorophyll Water ni juga boleh menampakkan kulit lebih glowing gitchew sebab sifatnya yang alkali secara semulajadi. Ha patutlah international celebrities suka amalkan air klorofil ni. banyak khasiat rupanya. Kalau tak percaya, uolls Google okay. bersepah cerita celebrities dan air klorofil.
 
 
Kadang-kadang kita tak sedar kita ni jenis ada bau badan/ bau mulut tau. Berapa banyak kali spray pun sama je. Ha minuman ni bagus sebab ianya boleh mengurangkan bau badan dan masalah nafas berbau. Eh macam macam fungsi ye.
 
 
Kalau berminat nak beli boleh dapatkan di farmasi berdekatan atau susah susah online je senang. try search di Lazada, Shopee ataupun 11 Street.
 
 
 
Nanti dah minum share lah cerita korang ye. suka ke tak.
 
Toodles,xoxo

1 comment:

  1. akak biasa minum yg takde rs apa,nk tryla nnti yg nih, sbb ada rasa mcm2 kot2 aiyan blh suka...

    ReplyDelete