Atasi Masalah Rambut | Set Penjagaan Rambut WoWo

Lately ni I ada masalah gatal-gatal kulit kepala which is so annoying. Yelah pakai tudung kan dari pagi sampai ke malam, pergi balik kerja naik motor rambut pun terperap. Tapi memang leceh dok tergaru garu. So I saja lah Google syampu yang bagus but of course I want something natural. Taraa I found Wowo
 
Wowo ni satu jenama penjagaan rambut dari China. So mula mula I agak sceptical lah elok ke ? berkesan ke? So after ding dong ding dong, I Google cari testimony dan review baru I rasa yakin nak try
 

 

 

Syampu Rambut Halia WoWo
 
Syampu ni diperbuat daripada 100% ekstrak halia tulen. Kalau korang tengok tekstur memang pekat likat. Mana tak nya, sebotol syampu ni sama dengan 3 botol syampu jenama lain.
 
 
 
Syampu ni boleh membantu menghilangkan rasa gatal gatal kulit kepala, masalah rambut gugur, rambut jarang dan rambut berminyak. Ha memang lega weh lepas pakai.
 
Hari tu si Gegirl kan tak sihat so tak basuh rambut almost 2 weeks. memang penuh kelemumur lah. So lumurkan syampu tu je. Terus dia kata segar. Kira sekarang memang jadi syampu untuk keluarga I dah.
 
Syampu Rambut Halia WoWo juga tiada paraben atau pewangi tiruan, tu I yakin nak bagi anak anak pakai tu. Selain kanak-kanak, ianya juga sesuai untuk warga emas dan wanita mengandung
 
 
Mask Rambut WoWo


Mask Rambut sememangnya penting dalam rutin penjagaan rambut. Mask Rambut WoWo ni dapat membantu memulihkan kerosakan rambut, melembutkan dan menguatkan rambut.

Mengandungi 6 nutrient yang diperlukan oleh rambut antaranya Vitamin E, Butter Shea dan Minyak Jojoba
credit to Miawowo




Kadang kadang I rasa rimas bila rambut kusut, bercabang dan rapuh.  Bila bukak je tudung rasa serabai sangat. Kalau husband tegur lagilah segan -_- macam kita ni tak pentingkan penjagaan diri pulak.  Sebab tu lah I gunakan mask ni. biar rambut sihat ,cantik  dan bersinar.



 
Minyak Rambut WoWo
 
 
 
 
OMG packaging cantik kot standing dengan jenama antarabangsa yang lain. Gegirl masa Nampak tu terus mengaku yang dia punya. T_T
 
Minyak rambut ni penting uolls. Boleh mencantikkan rambut, Nampak lebih licin dan terurus. Bagi yang free hair, good news sebab Minyak Rambut WoWo ni boleh memberi pelindungan daripada cahaya matahari. yelah uolls bahaya tau kalau kena direct sunlight. Boleh merosakkan rambut
 
Bagi yang bertudung pula, kita pun kena cantik cantik jugak. Maklumlah seharian rambut terperap dalam tudung kan. so jangan lupa spray Minyak Rambut WoWo sebelum keluar rumah. Nanti dah balik bukak tudung, rambut tetap maintain cantik
 
 
 
Ahaa best kan? Mesti ada yang dah berminat nak beli tu. Korang boleh terus ke website https://miawowo.com atau order dari wechat- mymiawowo ye. Kalau beli dari agent takut takut ada yang fake pulak.
 
Testimoni

Antara testimoni yang ada. Yes produk jenama WoWo ni boleh membantu pertumbuhan rambut. Sebab tu I encourage sangat my dad guna. I yakin dan rasa selamat. Dalam masa yang sama, harga pun berpatutan dan sangat mampu milik

Of course ianya bukan bullet magic. Takkan lah sekali pakai terus nampak kesan. Kena tertib pakai , barulah dapat hasil yang memuaskan.

credit to Miawowo

 
Next post I akan share cara penggunaan pulak. Kalau dah dapat produk best mestilah kena share cara penggunaan yang betul . baru result pun memuaskan hati
 
Toodles, xoxo
 


2 comments:

  1. Menarik plak akak tengok shampoo ni...first time dengar shampoo halia...menarik..

    ReplyDelete