Happy Anniversary Johnson's Baby 125 Years

Siapa kat sini pengguna Johnson's Baby? yeayy hi 5
 
Jenama yang tak perlu diperkenalkan lagi Dari lahir I ni memang pengguna Johnson's Baby. Lotion dia lah bedak lah segala mandian lah. Tak sangka tahun ni dah 125 tahun dah. Lama betul.
 
Hari tu I dapat surprise dari Johnson's Baby. Paling best dapat belon besauuuuu sekali dengan nama I. Terkejut den. hahaha. Lepas tu semua ingat I pregnant no 4 . aduh.
 

 

Banyaknya product Johnson's Baby. Memang complete set untuk anak-anak I. I pun boleh tumpang pakai. bau semua best. Yang lotion tu, adoiyaii confirm akan repeat beli




 


 


Semua bukan main suka and excited. Tak sabra nak gunakan product Johnson's ni ha. 


 
Dapatkan Vintage Tin Edisi Terhad
 
Sempena anniversary brand kesayangan ramai ni, Johnson's Baby berbesar hati nak bagi givewayy. special tau sebab pemenang akan dapat vintage tin edisi terhad and lagi best ada nama kita kat situ. wah specialnya
 
 
So cara-cara senang je.
 
Step 1:
 
Snap dan share photo anda (atau ahli keluarga) bersama apa apa product Johnson's di page Johnson's Baby
 
Step 2:
Jangan lpa short caption, dan tag di @JohnsonsBabyMY dan hashtag #Johnsons125Years
 
Senang je uolls. Jom buat
 
 
Macam Mana I Bawa Balik Balloon Besauuuu?
 
Macam ni ye kawan kawan >,< HAHAHAH
 
aduhaduh nasib transparent
 
 
 


Comments

  1. masih guna lotion baby Johnson...huhu...

    ReplyDelete
  2. Memang lama sangat dah kan produk Johnson ni tapi still jadi pilihan utama. Heheh :)

    ReplyDelete
  3. produk turun temurun sejak nenek moyang kita lagi. kat umah mesti ada 1 produk ini..

    Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete

Post a Comment