Jenama Untuk Seisi Keluarga | Sensez Beauty

Kita ni kan kalau balik kerja penat penat tu memang dah tak ingat apa dah. Nak cepat cepat mandi dan relax je. Sebab tu I pentingkan barangan penjagaan diri. Penting woi supaya sentiasa rasa fresh gtew.
 
I jatuh cinta dengan barang penjagaan diri dari jenama Sensez Beauty. Ingatkan ada shower cream je rupanya macam macam ada .
 
Essential Shower Cream
 
I rembat sekali 3 shower cream jenama Sensez. Best woo. Ada Extra Whitening, Brightening & Smoothing.
 
Selain tu ada juga Refreshing dan juga Nourishing. OMG nanti nak try semua. Kena habiskan 3 botol ni dulu.
 
 
 
 

Harga? Murah je uolls. Sesuai lah dengan I yang suka berjimat cermat tapi nak barang baikkkk ni. Korang boleh dapatkan di Lazada okay.
 
 
 
Hair Shampoo
 

Lately ni I ada masalah rambut gugur and gatal gatal kulit kepala. So my friend recommend I pakai this brand. I pilih Scalp Treatment. Yang ni bagus untuk hair fall control tau

Selain itu ianya juga membantu melembutkan rambut dan memelihara kulit kepala agar sentiasa sihat. Kalau kulit kepala sihat, baru lah takde masalah rambut
 
 
 

 
Sensez Beauty Instant & Intensive Treatment
 
I memang pentingkan penjagaan rambut. Sangat tak selesa kalau rambut rosak, kasar dan tak bermaya.  rasa sedih je tengok cermin.

Untuk hair treatment I pilih Beauty Instant & Intensive Treatment. bukan saja memberi rawatan kepada rambut kering dan bercabang, ianya juga membantu mengunci kelembapan rambut. Jadi rambut akan kekal lembap, kuat dan ber- volume.

You guys boleh try this brand, lepas mandi tu rasa lembut je. I baru pakai , so obviously kesannya bukan there and then lah. Tapi so far , rambut I lembut and sesuai dengan product ni
 
Price sangatlah affordable. boleh check di Lazada kalau korang nak.
 
 



Sensez Beauty Fairy Bliss Glitter
 
Ha this is the one yang I kena berebut dengan my daughter. OMG comel sangat. Rebut punya rebut akhirnya kena bagi sorang satu. Bukan Gegirl je, Lihin dengan Ash pun nak. Tapi Mommy amek dua. 1 kat rumah 1 kat office. Aci tak? ahahah
 




Pada I hand sanitizer ni comel sangat. Sesuai kalau nak didik anak anak kita guna sanitizer dari kecik. Selain tu , sesuai juga dijadikan hadiah.
 
Jom recommend kat kawan kawan. Mesti dorang suka. Size comel, boleh masuk dalam handbag dan bawa travel
 


benda ni dah wajib bawa setiap kali nak keluar. Pada I hand sanitizer ni penting sangat. Sebab budak kan, dok pegang sana sini. lepas tu tiba tiba nak pegang makanan pulak. Walaupun tempat tertutup macam indoor playground tu, tapi kita mana nampak bakteria yang ada kan.  Jadi baik bawa siap siap. cegah dulu sebelum terlambat .

Wangi katanya

 
Antioxidant Hand Wash
 
Siapa pentingkan hand wash kat sini? ha haruslah. Macam I, kat rumah makan pakai tangan. Lepas tu tangan berbau. Nasib ada hand wash yang wangi, dan  menyegarkan dalam masa yang sama melembabkan tangan kita
 
Harga sangat affordable uolls. Boleh la beli 2,3 botol simpan stock untuk raya nanti. Mesti ramai tamu nak dating rumah kan.
 

Apple + Cucumber
 
Amacam ? Best kan brand ni ? Murah pun murah. Korang boleh dapatkan di online shopping platform seperti Lazada & Shopee atau boleh serbu drugstore berhampiran uolls.
 
Toodles, xoxo
 
 


Comments

Post a Comment