Muzium Coklat Kota Damansara

Burger Bakar Abang Burn | Cheese Balut Aligot

 
Abang Burn ni tak habis habis keluarkan menu yang mengliurkan tau. Hari tu Cheese Banjir, kali ni Cheese Balut pulak

So hari tu I lepak Dagang Avenue dengan Ocin, apa lagi kan kalau bukan nak rasa sendiri menu baru Abang Burn ni

I order Beef Burger & Chicken Burger ( all toppings) + cheese balut Aligot (RM 5)

 
 


aduh korang tengok lah tu. Menjejeh jejeh cheese dia. Balutan memang tebal, kenyal. Siap boleh main tarik tarik lagi. Memang terbaik lah.


 
Pada I memang sangat berbaloi. Harga pun affordable je. Sedap di makan panas panas uolls. I ni sebab nak kena amek gambo dari pelbagai sudut, tu jadi sejuk tu . kahkah.
 
Kalau nak video yang mengiurkan , sila ke IG I atau search je #cicixfood okay?
 
Korang jangan lupa try tau. nanti share la feedback
 
 
Lokasi
 
Burger Bakar Abang Burn
Dagang Avenue Food Court
(opposite Galaxy Ampang)
 
 
Toodles, xoxo

Comments

  1. sedap weih ! mek memang suka giler dengan cheese !

    ReplyDelete

Post a Comment