Muzium Coklat Kota Damansara

Carrie Junior Funtime Wipes | Parenting

 
Hari tu bawa kids beriadah. Bukan main seronok dorang. Tapi biasalah  budak kan, bagi makan pakai sudu still ada comot comot. Aduh stress pulak I .Lepas tu  entah apa dia pegang ada kuman bakteria then nak sentuh muka lah, makanan lah. Aduh kat outdoor macam ni mana nak cari tempat basuh tangan. -__- kang marah menangis. Bukan dia paham pun pasal kuman kuman ni
 
 
 
 
Ha nasib baik I sentiasa bawa wipes dalam handbag. Pilihan I mestilah Carrie Junior Funtime Wipes ni ha. Senang, kalau tangan melekit ke apa ke, lap je dengan wipes.
 
 
Kalau korang nak tahu, Carrie Junior Funtime ada dua jenis; satu family pack yang besau tu ada 80 helai. Yang I tunjuk ni ada 30 helai je. I prefer this one sebab senang nak dibawa kemana mana. Travel ke pergi beraya ke , boleh sumbat je dalam diaper bag/handbag. Senang kan?
 
Korang boleh pilih samaada Cheeky Cherry atau Smoothie Berries. Pada I, dua dua Wangi. Wajib sentiasa ada stock di rumah.
 
 
Maklumlah, anak anak yang sihat dan membesar memang sangat aktif. Takkanlah kita nak larang dorang ni buat semua benda. Tapi dalam masa yang sama, sebagai Mak Mak kita mesti nak yang terbaik untuk anak kita kan?
 
Oh lagi satu tak perlu risau uolls sebabnya wipes ni dirumus khas dengan gabungan ekstrak buah-buahan semulajadi. Patutlah Wangi.
 
Ha bukan tu je, ianya juga Hypoallegenic, Paraben-free & Alcohol-free. Ha memang sesuai lah untuk paranoid Mommy macam I ni. Sangat lembut pada kulit okay. Lagipun Carrie Junior ni memang trusted brand.
 
 

So Mommies, tak perlu risau ye. Biarkan anak-anak explore dunia mereka. Janji kita sebagai Mak Mak tahu cara nak beri pelindungan yang terbaik


 
 Harga Carrie Junior Funtime Wipes
 
Pek 30 Helai
RM 7.30
 
Pek Family 80 Helai
RM 9.00
 

 

 


Comments

Post a Comment