The Smurf Save Spring | Smurf Live On Stage

Holla,
 
OMG so excited. Last week I bawa my kids and mom tengok The Smurf Save Spring- Live On Stage di Genting International Showroom. Lihin and Gegirl excited sangat uolls. Tak sabar sabar nak masuk
 
 
Memang best sebab ala ala muzikal, penuh dengan nyanyian and trust me, makhluk biru ni comel sangat. terkedek kedek menyanyi dan menari atas pentas tu
 


Cerita berdurasi 70 minit ni mengisahkan tentang Smurf yang memang cintakan musim bunga. Dalam masa tengah berseronok dengan musim bunga . musuh mereka si Gargamel ni buat hal pulak Dorang terpaksa bekerjasama  untuk menumpaskan si jahat Gargamel dalam masa yang sama kena selamatkan Mother Nature ni kalau tak habislah musim bunga dorang. 



Korang tak payah risau. Memang takkan rasa bosan. Jangan kata kids, Mommy dengan Nanny pun ternganga. Jalan cerita best dan mudah difahami. Terhibur tengok blue creature ni berjoget. I rasa macam nak berjoget sekali je.






 
Ticket Price & Show Time 


Bagi yang berminat boleh dapatkan tiket The Smurf Live On Stage- The Smurf Save Spring sekarang.


RM 176 (VIP)
RM 136 (PS1)
RM 96 (PS2)

all prices are exclusing processing fee RM 4

Children under one year old will enjoy free entry. 10% applies to Genting Rewards Card members.

Kalau terasa nak bermalam kat sana, ha boleh la ambil package bilik bermula dengan RM 263 nett. Boleh bawa family jalan jalan makan makan kat situ. Show diadakan setiap hari dari 26th May to 24th June.

8.30pm (Monday- Saturdays)
4pm (Sundays)

For more info, pls call +603 2718 1118 or visit www.rwgenting.com




I don't own this photo. Credit to Kah Wun



Toodles, xoxo


Comments

  1. Bestnya kak cici! Kalau tahu pergi haritu.

    ReplyDelete
  2. bestnya kalau parents pun enjoy show tu sekali, berbaloi lah harga tiket. Singgah sini & follow :D

    ReplyDelete

Post a Comment