Lihin Sambut Hari Jadi Di Sekolah | Personal

* I don't own any of these photo yah. Thanks to Umi
 
Sempena birthday dia, banyak jugaklah yang dia request. So I pun gigih tunaikan salah satu permintaan dia iaitu sambut hari jadi dengan kawan kawan

 
I dok fikir , alamak lepas raya. Bajet I dah lari satu ke Selatan Timur dan ke Barat Daya. HAHAHAHAH . Tapi I gigihkan jugaklah. No goodies bag bagai, kita beli kek ajeerr.
 
Murah tau, beli di Jusco Maluri. Kek 1KG baru RM 62+ macam tu. But dont expect to much ya, it just a sponge cake dengan warna warna menarik gitchew.

 
 
Nanny macam err takpe ke takde goodies bag? Macam pelik je birthday takde semua tu. I macam alaa dorang nak nyanyi je Mak. hahahah
 
I siap selitkan phone number kat kotak cake, mintak Umi tu tolong wassap kan gambar depa. Teringin nak tengok muka excited Lihin. Ingatkan gambar sekeping je, rupanya siap dengan video uolls
 
 



Happy campur terharu pulak. Nanti ada rezeki aunty belanja jajan ye anak anak (matilanak kena kecam bagi anak orang jajan) hahaha. Kismis ke Belon ke. kan kan kan Thanks semua sebab happykan anak aunty. Thanks cikgu and Umi sebab layan je perangai depa ni. Nampak senyuman anak ni pun dah buat bergenang genang air mata
 
senyuman masing masing T_T
 
 
 
 
 
Teringat zaman I tadika, Mak buat kek oren. ala very basic kek tu. siap jemur kulit oren bagai. Lepas tu bagi jajan. Bungkus dalam plastic putih (yang kita tapau lauk tu) letak wafer, gula gula, cokelat, belon, topeng lepas tu stapler kan. Happy dapat nyanyi dengan kawan kawan je.
 
Oh btw antara permintaan yang I tak dapat nak tunaikan (and taknak pun)dia mintak nak beli Dinosor. tau harga berapa ? RM 300 macam tu. Ye I tau harga tu normal je tapi I memang taknak layan. Dia belum tau simpan mainan, belum tau hargai dan main seminggu dua, terus dia campak. Cepat bosan
 
RM 300 tu I boleh beli 3,4 jenis mainan lain kot. Kalau dia rasa nak mainan mahal tunggu lah dia pandai jaga harta benda dulu.
 
Okay tu jelah bebelan I kali ni
 
 
Toodles, xoxo
 
 
 
 
 
 


Comments

  1. happy belated birthday lihin, moga jd anak yg soleh n berjaya

    bdk2 ni kadang ada kek pun dh hepi.... lagi2 bila dpt sambut ngn kwn2....
    tp kan mahal bebeno harga dinosor yg dia nk tu cici? klu akak pun mmg tak terbeli lah sampai rm300 tuh

    ReplyDelete
  2. sama la babe. i beli / tunaikan yang termampu je. yang penting ada gambar kenangan. mcm mana kita dulu nk sangat celeb dengan kwn kwn, mcm tu la jugak ank ank. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment