Kolam Mandi Best | Best Sevice Suite Times Square


Banyak betul cuti panjang sekarang ni, rasa rugi pulak tak dapat spend time dengan anak-anak. Nak pergi jauh jauh memang idok lah. Kita cari hotel yang ada swimming pool best dalam KL je.
 
Taraa. Ive stayed here before - Birthday Getaway . Time tu rate RM 270-+ . Sekali tengok kat Booking.com harga dalam RM140. eh memang laju laju lah book bilik. Bab bilik nanti I share. Nothing much different from previous stayed. Ni ha kolam dia ohsem.




 
I bangga sebab Berjaya handle 3 ketul ni ALONE. yes ALONE. My parents ada hal, Ocin membuta kat rumah -___- so yeah .
 
Gegirl and Abang dah boleh berdikari , Ash je lah kena pimpin. Tapi dia bukan nak mandi pun, cuma masuk kolam, jalan dalam air 1 pusingan, naik balik. Repeat. Yeahh . 


Berjaya lah mandi dalam 1 jam macam tu. Ramai jugak local, maybe semua macam I taknak hadap jem. Sekadar nak bawa anak bersuka ria je


Next morning, awal pagi I dah turun. Ocin taknak bangun, Ash pun lena bergulung dalam comforter so takpelah. Btw, pool dibuka 7am- 10pm. Cis , kalau tau I berendam malam malam. Baru romantic. hahahah


Ni swimming pool adult. Boleh je kids masuk, yang jenis pandai berenang, yang ada parents supervise ataupun yang bawa pelampung. Dalam 4feet kot. I dua kali datangg tak sempat nak jejak. Laki taknak layan -__-


Kira kat sini ada 3 pool la. dua for kids and 1 for adult. Tapi kids pool di bahagian West ni, Lihin cakap dalam sikit. Jadi dia prefer belah East. I pun taktahulah betul ke ada beza.
 
Btw, Dulu kami tinggal di East. Its a private suite, takde reception semua lah.
 
I amek same management (Best Service Suite) tapi dia hantar I ke West. Kiranya dia ada unit kat situ jugak lah. West ni kira hotel lah ada bell boy, reception area etc etc.
 
Jauh weh , from one end to another end. Kereta pun nak kena alihkan jugak. Hampeh.
 
Tapi untuk pool di Level 15, boleh je access dari East ke West ke. sama jugak


Syok berendam pagi takde orang. wehh korang tak sejuk ke?


sibuk suruh amek gambar dia and Tanya comel ke tak? You ni sebijik Mommy. kahkah

sengih you ye
Apa pun, its was a good stay. Anak happy, Mommy pun happy. Sangat berbaloi dengan harga. Dahlah lokasi tengah Bandar. Pada I lagi best hotel macam ni sebab kalau I masuk water park, harga mungkin lebih mahal daripada ni, lepas tu bukan anak anak I (termasuk I) reti naik slides pun. Paling tidak main simbah air je. kah sangat
 
Maybe boleh consider for next staycation?
 
Toodles,xoxo
 
 


Comments

  1. bestnya swimming pool dia....menarik staycation kt sini, ada indoor theme park & shopping..

    ReplyDelete
  2. wahhh mmg murah betul harganya tuh cici, mmg bestla....
    mmg akak salute blh handle 3 bdk comei tu... akak yg sorang tu pun kadang tak terkawal...
    bdk2 ngn pool tak blh di pisahkan, klu suh berendam dr pg sampai petang pun depa suka...

    mmg best n syok staycation kt situ

    ReplyDelete

Post a Comment