Kulit Cantik Dengan Sista Stardust Colla Rose


I ni memang jenis pentingkan kecantikan kulit. Sebab bagi I kalau kulit sihat kita pun akan rasa gembira je.

I nak introduce korang pada Sista Stardust Colla Rose, makanan tambahan berasaskan daripada campuran bahan botani semulajadi.


Sedap Ke Minuman Collagen?

Selalu kalau cakap pasal supplement lah collagen lah mesti ramai give up sebab rasa minuman tu sendiri kan? Ha jangan risau sebab Sista Collagen Colla Rose ni memang sedap. Pada I rasa macam air buah gitchew. Tak manis sangat pun.

Produk ini juga berdaftar dengan KKM. So don't worry uolls. Kalau korang nak tahu, Colla Rose ni sangat special kerana mengandungi Ekstrak Kelopak Rose (Japan Whitening) yang merupakan ramuan berpaten No. 3818483. Antara ramuan lain yang terdapat dalam collagen ini ialah Acacia Gum, Serbuk Jus Oren, Ekstrak Buah Camu-Camu dan banyak lagi. Boleh refer pada jadual di bawah ya

source : Sista Stardust



Kebaikan Colla Rose

Colla Rose ni bagus diambil oleh mereka yang mempunyai masalah kulit kusam, boleh mencegah kedutan halus, menjadikan kulit lembab dan banyak lagi. Oh ianya juga boleh membantu menguatkan rambut, kuku dan tulang. Exactly what I need uolls. Maklumlah, dah nak masuk 3series ni kan. Semua benda kita kena jaga



 



Collagen ni bagus diambil setiap hari sebelum tidur. Caranya senang je uolls. Campur 1 packet ke dalam 150ml air suam, kacau/goncang sehingga larut. Lepas tu minum cepat cepat okay.

Confuse lagi? Ha takpe, ni I bagi tutorial cara cara nak bancuh




Okay uolls. Jangan lupa dapatkan Sista Stardust- Colla Rose sekarang. Harga sangat affordable. Cuma RM 150/ 60 hari. Boleh tahan 2 bulan. Jimat sangat

Boleh visit website mereka untuk sebarang info/ pembelian

Sista Stardust


Rutin sebelum tidur


Toodles, xoxo 

Comments

  1. waaa kakak tiri sangat muka kat bawah tu. i tgk jugak video ue hari tu. nmpk sedap hihi

    ReplyDelete

Post a Comment