Rambut Segar Dan Wangi | Carrie Junior Kids Shampoo

 
Mommies, ada problem dengan bau rambut anak anak?
 
Budak sekarang ni aktif betul. Baru mandi pagi, petang dah start berpeluh. Kadang-kadang sampai rambut pun bau peluh jugak. aduhai
 
Syampu Kanak-Kanak Dengan Aroma Buah-Buahan
 
Honestly I pernah lah cuba nak pakaikan syampu I untuk dorang ni. Bukan apa, sebab tak puas hati dengan bau syampu kanak-kanak. Baru syampu dah ada bau peluh lagi. masyammm. Tapi risau pulak sebab kandungan dalam syampu mesti tak sesuai untuk budak kan.
 
Nampak Carrie Junior introduce Kids Shampoo Odour Buster, ha terus I rembat sebotol.  Betul ke Odour Buster? Tapi first impression I; Wangi duh.
 
 
 
 
Bukan anak-anak je suka tau, Mommy pun jatuh cinta dengan  aroma buah-buahan ni. Dont worry Mommies, ianya memang dirumus khas untuk kanak-kanak dan sangat lembut pada kulit kepala anak kita. Wangian tahan selama 24 jam hokayy. Hamboi dah macam syampu dewasa pulak.
 
Ha lepas ni korang nak main berpeluh peluh pun Mommy dah tak kisah. 



Bantu Lembutkan Rambut
 
Selain itu, Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster ni juga diperkaya dengan olive oil. Seperti yang korang tahu, olive oil ni memang bahan semulajadi yang bagus dan dapat membantu melembutkan rambut. ha takdelah masalah rambut kusut lagi lepas ni. 


 

 
Mainan Percuma??!!
 
 
 Carrie Junior kan terkenal dengan mainan percuma. Ha tang ni surprise sikit,. Tiap kali beli mesti kids especially Lihin teruja nak tahu dapat mainan apa. Jangan lupa collect semua uolls
 

yeayy this time dapat monyet




 
Berbaloi betul. Mommy happy sebab beli barang berbaloi, kids pun happy sebab dapat mainan.
 
Ha bagi sesiapa yang belum cuba tu, jangan lupa dapatkan di pasaraya berhampiran. Confirm dorang happy punya. Harga pun sangat affordable . Serendah RM 10.10 (280g)  & RM 20.70 (700g) di Semenanjung Malaysia.
 
Toodles, xoxo


Comments

  1. carrie junior memang pilihan Izzat.
    sebab aida mainan.
    and pengaruh iklan :) hi hi hi
    ada gajah keluar kat bath tub hi hi...

    ReplyDelete
  2. Senanglah ada Carrie Junior :)

    ReplyDelete
  3. Carrie Junior ni memang selalau jadi pilihan ramai. Bau pun wangi aje.

    ReplyDelete
  4. anak saya pun suka ngan sabun dan shampoo carrie junior ni. setiap bulan wajib beli

    ReplyDelete

Post a Comment