My BFF is backkkkk | Personal

 
Hari tu bfffffff I balik KL. wehuu. dia ni kejap KL kejap Kelantan kejap Indonesia kejap UK. nomad sungguh. hahahah
 
So I dah warning dia. kalau dia jejak KL tak jumpa I memang nak kenalah jawabnya kahkah. Maka jumpa lah kami walau sekejap cuma gtew
 
 
 
Kami memang contact di Whatsapp and socmed. Tapi mana sama 'tumis bawang' depan depan kan. hahah.
 
Dia ni ex officemate I dulu. Banyak benda sekepala dengan dia tu boleh ngam walaupun jarang jumpa. Gitchew.
 
Btw dia pun blogger tau. Banyak tulis pasal travel. Mana lah tau korang nak Tanya pasal tempat travel esp Indonesia, Thailand and Ukeh Ukeh tu boleh ler Tanya dia
 
 
or boleh checkout IG dia @crfoodandtravel okay
 
Dah umur umur macam ni, memang tak heran sangat kawan datangg dan pergi. Tapi kalau ada seketul, dua tiga ketul tu stay lah diam diam okay
 
May our sistership last long. Thanks for the flower <3
 
 
Toodles, xoxo
 


6 comments:

  1. Betul tu...bila ada sorang kawan yang betul2 kawan tu better jaga hubungan tu...bestnya jadi macam dia..kejap ke sana..kejap ke sini...

    ReplyDelete
  2. Awww...semoga persahabatan kekal hingga ke syurga. Betul tuh Cici..dahumur macam ni. Kawan-kawan yang tinggal mmg tak seberapa. Sekerat jer yg ada.Ntah kenapa kan..tapi I pun selesa begitu. Mungkin faktor usia jugak..hahah! u takpa ..muda lagi. Hehehe...

    ReplyDelete
  3. bagusnya...friendship mcm ni. TApi mmg betullah, dah umur gini ssh nak meet up kengakwan kan

    ReplyDelete
  4. Sama cantik BFF ni. Semoga berkekalan persahabatan tu.

    ReplyDelete
  5. bestnya bff cici tuh, merata tempat dh pergi...

    suka fredship mcmni, biar tak selalu jumpa tp syg tu kekal dlm hati...
    jgn bila ada masalah cr kwn, minta nasihat tp bila kwn nasihat kecik ati pastu tinggal kwn lak... huhuhu teringat lak kisah sedih akak ngn bff

    ReplyDelete
  6. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete